William Hill

William Hill este una dintre cele mai complete case de pariuri online. Brandul anterior folosit de William Hill era Willhill. William Hill este prezenta in mediul online inca din 1996 si are si in prezent licenta de UK. In scurt timp de la lansare a devenit cea mai populara casa de pariuri online si una dintre cele mai puternice din Europa.

In prezent numara mai mult de 16 milioane de clienti inregistrati si nu are rivale in materi de cote si oferta de pariere, William Hill oferind mai bine de 30 mii de pariuri zilnic din 100 de discipline sportive. In plus pagina web este disponibila in 20 de limbi diferite.

In primul rand pentru a va deschide un cont pe William Hill trebuie sa accesati pagina web a acestora la adresa: www.William Hill.com. In momentul in care apasati pe butonul de inregistrare atunci incepe propriu-zis deschiderea contului. In prima faza va aparea o freastra in care trebuie sa completati datele voastre presonale si pseudonim-ul folosit la autentificare.

Ulterior o parte din aceste date pot fi modificate daca doriti. Dupa finalizarea procesului de inregistrare veti primii si un mail cu datele dvs. sa le aveti de rezerva in caz ca le uitati. Un aspect de care trebuie sa tineti cont in procesul de inregistrare este valuta contului pe care odata aleasa nu o mai puteti schimba.


Managementul contului si tranzactiile prin contul de William Hill

Puteti plasa pariurile din contul de William Hill in mai multe valute. Este de preferat sa alegeti pe cea mai convenabila la inregistrarea pe site. In privinta trazactiilor cu fonduri in si din contul vostru de William Hill, nu trebuie sa va faceti probleme pentru ca site-ul foloseste standarde de securitate mai performante decat cele pe 128 de biti.

Depozitele
Pe William Hill poti transfera fonduri direct din contul bancar, cu ajutorul portofelelor virtuale, prin Western Union sau folosind cardurile de debit sau de credit. Fiecare metoda de depunere are avantajele si dezavantajele sale. Astfel: prin transfer bancar, dureza 2-5 zile lucratoare pana ajung fondurile in contul de William Hill, plus ca trebuie sa platiti o serie de comisioane in functie de banca dvs.; cardurile bancare sunt taxate cu 2% din valoarea fondurilor depuse pe William Hill; Western Union are diferite nivele de comisionare in functie de suma depusa; cel mai avantajos de folosit pentru depunere sunt protofelele virtuale unde transferul de fonduri se realizeaza instant si fara comision de depunere.

Retragerile
Odata ce aveti in contul de William Hill sume castigate care sa va convina puteti sa apelati cu incredere la produrile de retragere oferite de William Hill. Ca si modalitati de retragere beneficiem de aceleasi metode ca in procesul de depunere. De obicei William Hill va recomanda sa faceti retragerile prin aceiasi metoda folosita la depunere. Suplimentar la retragerea de fonduri din contul de William Hill vi se pot cere documente care sa ateste identitatea dvs.