West Ham vs Astra 25.08.2016

West Ham vs Astra va fi partida retur din playoff-ul pentru grupele Europa League si ultima sansa ca Romania sa aiba doua echipe calificate in grupe pentru ca dupa cum bine stiti, Steaua, indiferent de rezultatul din partida cu Manchester City va avea un loc in grupele Europa League. Asa ca iubitori ai fotbalului romanesc va invitam sa urmariti partida West Ham vs Astra unde ne punem toate sperantele in giurgiuveni de a ne mai aduce o bucurie in plus pentru cupele europene, adica sa avem si noi ce urmarii macar pe perioada desfasurarii grupelor.

West Ham vine cu un moral bun inaintea acestei partide dupa ce a trecut cu scorul de 1-0 pe teren propriu in fata celor de la Bournemouth si oarecum a cu imina impacata dupa egalul din Romania si infrangerea cu Chelsea din prima etapa de Premier League, cand a avut ocazia sa teremine la egalitate, dar un gol tarziu al londonezilor de la Chelsea a inchis meciu cu scorul de 2-1. Nu stim daca pentru West Ham sunt o problema accidentati din lot care in prezent sunt in numar de 6, dar poate enumerarea lor va poate ajuta:  Ayew A., Cresswell A., Feghouli S., Henry D., Lanzini M., Sakho D.

Astra pare sa fie pregatitia de mai trece odata de West Ham si a incercat prin toate mijloacele sa fie pregatita pentru a face fata ritmului din Anglia. Ca o dovada rusinoasa, dar care se practica de unele echipe, Astra a fost invinsa la scor de CFR Cluj in campionat, mai precis a fost umilita cu scorul de 5-1 in conditiile in care ei au fost campioanii din sezonul precedent. Poate acest sacrificiu a meritat pentru returul din playoff-ul Europa League.

West Ham vs Astra 2 DNB @ 6.75 ( Unibet bonus )