Villarreal vs FC Steaua Bucuresti 08.12.2016

666 sau grupa mortii asa poate fi denumita grupa L in care evolueaza in acest sezon de Europa League echipa ros-ablastra a Romaniei. In aceasta saptamana, mai precis joi vom asista la confruntarea Villarreal vs FC Steaua Bucuresti care este cruciala pentru ros-abastii in ecuatia calificarii, acestia avand nevoie de victorie pentru a nu sta dupa jocul rezultatelor din cealalta partida din grupa ce se va desfasura in Turica la Osmanli. Sfatul nostru este sa sustineti echipa ros-ablastra in confruntarea Villarreal vs FC Steaua Bucuresti ce va incepe de la ora 20:00 ora locala a tarii noastre.

Villarreal parea a fi una dintre principalele candidate la calificarea in primavara europeana din aceasta grupa la cum estimau specialisti inainte de dispurarea primei partide din grupa. Prima partida a confirmat pe deplin spusele analistilor sportivi, insa ceea ce s-a intamplat in urmatoarele 3 partide a fost de-a dreptul uluitor si a dus pe Villarreal in postura de totul sau nimic ce se va sti acum in ultima etapa din faza grupelor Europa League.

FC Steaua Bucuresti a inceput sub nivelul asteptarilor aceasta grupa L si cu doar un singur meci inaintea de finalul acestei faze se afla pe locul secund in grupa la egalitate de puncte cu locurile 3 si 4. Practic ros-albastrii pot termina oricare loc din grupa daca rezultatele vor iesii intr-un anume fel si dupa aceasta ultima etapa din aceasta joie. Victoria revansa de la Bucuresti cu Osmanlispor i-a facut din nou sa spere la o primavara europeana dupa mult timp, dar totodata sa fie si dificil de obinut avand in vedere ca nu au nici macar avantajul terenului propriu in ultima etapa. Ros-albastrii sunt nevoiti sa-si castige calificare intr-un meci nebun ce va avea loc pe Estadio El Madrigal.

Villarreal vs FC Steaua Bucuresti 2 @ 11.0

source: www.xaposta.com