Team Sky a hackelés állítás csak nőtt összpontosít Chris Froome

A következő reggel Brailsford azt mondta, hogy inkább összpontosítani a figyelmét a napi szakasz Tarbes a dombtetőn befejezni Pierre Saint Martin, de a szellem volt, ki a palackból. Froome, miután megnyerte a 10. szakaszban meggyőző stílusban volt hangsúlyos a videót egy „mellékes”, és hogy minden olyan javaslatot, azt eredményezheti volt használva teljesítményfüggő fokozó módszerek vagy anyagok volt a „dió, különösen a szóban forgó adatokat a kétéves ”. Még az is, hogy azt jelentette, hogy a 2013-as bajnok volt hajlandó alávetni független élettani vizsgálatok és engedje az eredményeket bizonyítani ártatlanságát.

„Mi nem tettem?Megpróbáltam, hogy annyi a szóvivő csak tudok tiszta biciklizés”Froome mondta. „Beszéltem a CIRC (kerékpározás Független Reform állapot), amit tett javaslatokat az irányító testület, hogy hajtsák végre a dolgokat, mint az éjszakai tesztelés. Már rámutatott, amikor már úgy érezte, még nem volt elég a tesztelés, olyan helyeken, mint Tenerife.Mi mást egy tiszta versenyző kéne csinálni?”

Pau rejtély megy, Hackgate volt semmi képest a vitatott kérdés az, hogy egy perc mennyiségű clenbuterol került Alberto Contador vizeletében minta 2010-ben – a szennyezett étrend-kiegészítő, kötött választott bírósági sportolásra – vagy csak ha Michael Rasmussen már a képzés és ahol a Dane ment, miután éjfélkor repül a 2007-es race.Tour de France 2015: Chris Froome teszi hatalmas nyilatkozatot szakaszban nyerni Bővebben

a kiadás és a videó eltávolításának vetett fel egy kísértet a múltból, de, de egy másfajta azoknak a Contador és Rasmussen történetek és hátrább Lance Armstrong hírhedt kábítószer-tagadja sajtótájékoztatók Pau 1999 és 2001 során a Tour.A kísértet volt a 2013-as verseny, amikor Froome nagy részét az utolsó héten Unibet bonusz tiltakozó a becsületesség. A média és a rajongók osztották szkeptikusok, hívők és haszon-of-the-kételkedők.Mint rámutatott a célvonal után itt is van, kicsit több, hogy ő tehet.

A férfi mögött a videó volt a robbanás több kerékpáros pasts is, a zseniális francia nevű Antoine Vayer, aki tweetel alatt a fogantyú @festinaboy ironikus utalás a töltött idő a 1990-es évek, mint egy edző a hírhedt francia csapat, akik dobtak ki az 1998-as Tour közepette az egyik Tour legdrámaibb dopping botrányok.

Vayer töltötte az idejét a csapat megpróbálta megvédeni a maroknyi lovasok, akik akartak versenyezni tiszta és később a buzgó aktivista dopping elleni amelyben kapacitás ő készített egy oszlopot a Le Monde napilap beszéltünk becsült teljesítmény-kimenet számok a lovasok a túra.Lehetetlen, hogy értékelje a pontosságát Vayer számai, de a cikkek vették elég komolyan a Team Sky során a 2013-as Tour Brailsford találkozni vele egy kísérletet, hogy meggyőzze őt Froome a becsületesség. A videót eltávolítottuk a YouTube, hanem másolatok maradtak elérhető online, és Vayer maradt kihívó, amely a Twitteren: „Hamarosan egy új videót lehetetlen feltörni még a legjobb hacker ügyvéd.”

A videó nem kínál semmilyen bizonyítékot dopping vagy emberfeletti teljesítményt, azt feltételezve, hogy a számok valósak, ami természetesen lehetetlen megmondani. Sáros a vizek további, a nagy részét a szalag a legfontosabb pillanatokban nem valóban azt mutatják, Froome de egyéb lovas.A látványos módját Froome lett a lába a Ventoux 2013 felvetett kérdésekre idején, de ez megfelelt a mód, ahogyan a csapat képzett, a Sky edző Tim Kerrison mondta a Guardian.

Az, hogy a számok valódi-e vagy sem, mi az a show nem tűnik gyanúsnak. A teljesítmény adatok folyamatosan ingadoznak, de ez ismerős, aki már használt teljesítmény-mérő. Van egy jól látható növekedése pulzusszám amikor Froome teszi a kulcs erőfeszítés csökken Alberto Contador – ahogy az várható lenne -, de kritikusan, ez a növekedés jön egy különálló késéssel, ami normális.Az emberi test nem egy autó, amikor a fordulatszámmérő azonnal reagál.

A rejtély miért Sky kell érezni, hogy meg kell tenni az állami féltek Froome adatait már feltört, és ügyvédeik voltak az ügyben . A válasz valószínűleg abban rejlik az emlékek 2012-ben és 2013-ban, amikor Bradley Wiggins’ és Froome a Tours mindketten fertőzöttek célozgatás: sztrájk első, abban a reményben, hogy a motyogásai-en is megcsípett a bajt. Ez egy tompa eszköz, és ez még a jövő zenéje, hogy ez működik.

more: http://bonusz-online.com/bet365