Što se dogodilo uz 10 najmlađih igrača Premier lige?

“Nakon što je taj rekord [kao najmlađi igrač Premier lige] donio visoka očekivanja i stvari nisu sasvim razrađene način na koji sam htjela od tada”, kaže Briggs, atletski i tehnički postignut full-back čija karijera u Fulhamu Nikada nije došlo do kuhanja unatoč obećavajućim znakovima u sedam godina oko postavljanja prvog tima. “Prošle godine, osobito, ozljeda koju sam imala da me izduže cijelu sezonu ubija me malo.Fulham mi je ponudio trogodišnji ugovor, ali zbog toga što sam ozlijeđen, nisam ga mogao potpisati. “Briggs, koji je nedavno okrenuo 24, prvo je gledao vrhunske klubove Premier lige, ali je podnio Nekih iskustava s porazom – osobito zamjenom nakon 28 minuta igre u Arsenalu – i sada se nalazi u zajam od Millwalla do Colchester Uniteda u League Oneu. Najbolji povratak i prihvaća da se morao kretati unazad dokazati se na dosljednoj osnovi. “Igrao sam dosta igara za Fulhama, ali uvijek sam rekao da nisam dovoljno iskusan, stoga nije loše da se spustite i napravite svoj put natrag.Upotrebljavam ovu sezonu da dobijem onoliko igara koliko mogu, vratim se u prozor trgovine i gurim odande. ”

Briggs je zastupao Englesku na svakoj razini do Under 21, ali je sada počinio U Gvajanu – za koga se može dobiti Bet365 bonus “cashback” preko majčine obitelji. To je značajna promjena situacije za igrača koji nije previše stara da se vrati na vrh, ali vjerojatno osjeća da bi mogao napraviti s povoljnim prekidom. Facebook Twitter Pinterest Arsenal nisu bili uvijek omiljeni protivnici Briggsa. Između ekstravagantno nadarenih napadačkih veza, Brown je već nekoliko godina bio na radarima većih klubova, čak i prije nego što je dobio četiri minute Premier lige vremena protiv Latics.Stoga je bilo malo iznenađenje kada je Chelsea došao kucati nekoliko tjedana kasnije, iako je West Brom mogao imati malo nadu da će zadržati igrača koji su razvili. Kasniji događaji bi Brown (čije ime je Kratka za Isaiju) poster dječak za EPPP generaciju. Proces koji je postavljen kada se jedan od redovnih ligaških liga počinje njuškati oko mladog prosjeka suparnika danas je neumoljiv – s igračima koji se mogu kretati između akademija za relativno male naknade i nekoliko očitih zaštitnih mjera kako bi spriječili njihovo skakanje.Brown je potpisan za Chelsea u srpnju 2013. godine, u početku na akademskoj stipendiji, a West Brom – koji je dvije godine ranije izgubio Jeromea Sinclaira za Liverpool – slično je pitao je li to vrijedno postizanje vrhunske akademije.

Nitko nije povezan s Leeds Unitedom sjećat će se 2003-04 sa svim ljubavlju. Nesreća kao što je mornarički hobot Peter Ridsdalea od 20 godina nije dugo bio otkrio i, unatoč obećavajućem mladom čuvaru Lennonovom uvodu u posudu od zlatnih ribica u White Hart Laneu, stvari su bile na putu niz sklisku padinu .

Lennon nije mogao pomoći Leedsu u posljednjih 12 minuta poraza od 2-1, ali do sada su bili izvan spasenja, a nakon odmaka, malo je izgleda da će se dugo vješati.U prvenstvu je proveo neku sezonu, dajući mu dobrodošlicu u 27 ligaških nastupa, ali Leedsova prodaja vatra je bila u tijeku i vratio se u Tottenham, ovaj put kao zaposlenik, u lipnju 2005. godine. Cijena je samo 1m £. Godinu dana kasnije predstavljala je Englesku na Svjetskom kupu, izvrsno nastupajući za 10 muškaraca Sven-Goran Erikssona u četvrtfinalu s Portugalom. Nisu svi poštovali Lennonove darove i postojale su uporni sumnje o njegovom krajnjem proizvodu – njegov omjer ostvarivanja ciljeva nikad nije pokupio – ali u punom protoku ovaj ortodoksni krilo može biti nezaustavljiv. I u tome bi moglo biti problem za igrača, još uvijek samo 27, koji nije pronašao naklonost s Mauricio Pochettino ove besplatna telefonska linija bet365 sezone i nalazi se pomažući Everton iz mjesta smetanja dolje ligi.Lennon bi trebao biti na svom vrhuncu već sada, ali pitate se što čeka za igrača čiji će hrabrost brzina dobiti samo rijetki. 4) Rushian Hepburn-Murphy – 16 godina, 176 dana Aston Villa imala je nekoliko Prilike da se prošire i eksperimentiraju ove sezone, ali druga polovica njihove pobjede protiv jadnog Sunderlanda bio je praktično vrijeme koliko bi stvari mogle dobiti. Tim Sherwood obično ne prestaje podsjećati ljude na njegov rekord razvoja mladih i, da mu dade svoje dostojanstvo, općenito se drži pod kontrolom.U igranju posljednjih sedam minuta na Stadionu svjetla, Hepburn-Murphy bio je prva mlada Villa koja je krvila njihovog novog menadžera i s dobrim razlogom.

Tako mlada da još nema pun profil Na web stranici Villa, Hepburn-Murphy je brz, izravan naprijed s okom za gol koji mu je donio 18 od 21 utakmice za klub mladih strane u vrijeme svog prve momčadi luk. Obiteljski prijatelj Daniel Sturridge brzo je reagirao na svoj debitantski zahvaljujući čestitki tweetu i već postoje paralele u raznovrsnom završetku koje su ta dva igrača sposobna.On bi trebao dobiti dodatne prilike pod Sherwoodom, koji se upoznao s pola “Sada će biti skupo ako ga netko želi pokušati skinuti s nama” nakon utakmice Sunderlanda. Jose Baxter – 16 godina, 191 dana

Baxterova odluka da napusti Everton u 2012 i padaju u ligama da igraju redoviti nogomet čini se da je donio voće i to sigurno neće biti dugo prije nego što je, barem, obavlja na razini prvenstva.

Igrač Dobio je svoj debi David Moyes, koji je igrao posljednjih 12 minuta protiv Blackburn na prvom danu sezone 2008-09, ali je napravio samo 13 više nastupa u naredne tri godine i – unatoč ponudi novog ugovora u Goodison Parku – odlučili su Da je udobnost zone nogometa pod nižem od njega nisam za njega.

“Igrao sam rezervni nogomet od 14 do 19 godina i samo je dosadno.Ako je ozlijeđen prvi reprezentativac, došao bi i ne bi ga ozbiljno shvatio. To jednostavno nije bilo za mene “, rekao je kasnije. To je točno u onoj mjeri u kojoj je otišao daleko od kluba gdje je proveo većinu svog života, na kraju potpisujući za jednu stranu lige Oldham Athletic u rujnu 2012. i 17 golova kasnije, pridružio se Sheffield Unitedu. Osvojio je 13 puta ove sezone i pronašao mrežu na Wembleyu prošle sezone u polufinalu FA kupa protiv Hull.Nigel Cloughova strana je pribilježena za ove sezone igranje i smatrate da Baxter, koji je u veljači navršio 23 godine, nije previše daleko od završetka zaokreta koji je pokrenuo sam.6) Gary McSheffrey – 16 godina, 198 dana

McSheffreyjev debitant bio je fusnota na Coventryjevu ligu prvaka u Villi Parku, ali to je bio rani kimanje talentu koji se brzo razvijao u timu mladih kluba. Glumio je u uzastopnim krugovima do konačne 1999. i 2000. godine, a do posljednjeg dana dodao je još tri vrhunske nastupe na njegov račun.

Čovjek s flotom s tehničkom sposobnošću Kao reprezentativac, postigao je veliku silu u prvenstvu nakon što je 2001. godine preminula Gradska reprezentacija i pridružila se Birminghamu – iste divizije – za 2006. godinu za 4 milijuna funti.To je još uvijek osjećalo antiklimacije za igrača od kojih se mnogo očekivalo, ali 13 golova 2006.-07. Pomoglo mu je osigurati još jedan pogodak u Premier ligi kod Birminghama, za kojeg bi redovito trebao igrati sljedeću sezonu prije ispadanja i ozljeda koljena zveckala Još jednom. Postoji još jedan šack Premier League nastupa za McSheffrey kada Birmingham, yo-yoing na oni učinili u 2000s, vratio za 2009-10, ali stara eksplozivnost je otišao i on će se vratiti u Coventry Na kraju sezone. Tri godine ranije, gdje je sve počelo, potrošeno je na relativno mali učinak, Sky Blues pada na League One u 2011-12, a McSheffrey je objavio Steven Pressley godinu dana kasnije.Prošla je sezona uvelike proveo s Chesterfieldom i Scunthorpeom; On uživa nešto od indijskog ljeta s potonjem ovom pojamom, s osam golova i 44 nastupa do sada za Coventryjeve divizijske rivale, ali postoji osjećaj skoro-ali-nije sasvim kada procjenjujete njegovu karijeru u cjelini.7 Jack Robinson – 16 godina, 250 dana

Ako je Jack Robinson bio razdjelni poklon od Rafa Beníteza do Liverpoola, on je bio jedan klub koji nikada nije pokazivao puno sklonosti za korištenje.S obzirom na tri minute u završnoj utakmici Španjolaca, Robinson je bio sposoban, svestrani lijevi leđa sa snažnom prisutnošću na loptu i dovoljno je obećanja da će predlagati stvari nisu sve loše na kraju turgide kampanje.

Njegova sposobnost je očigledna jer, ali općenito negdje drugdje, još nekoliko okusa pod Benítezovim nasljednicima dwarved u važnosti by zajamčena čarolija u prvenstvu sa Wolves i Blackpool. To je bilo dovoljno da iskušavaju QPR da se natječe za Robinsona, do sada nigdje u Brendan Rodgersovom prvom planu momčadi, prošlog ljeta, ali bilo kakva mogućnost produžene izloženosti Premier lige sada je bolno na čekanju.Poslan na posudbu Huddersfieldu za sezonu odmah nakon potpisivanja, Robinson je impresioniran pod Chrisom Powellom – koji bi trebao znati dobar lijevi leđa kad ga vidi – ali je ozbiljno ozljedio koljena prema Birminghamu u ožujku i sada se čini da će vjerojatno propustiti najbolji dio Godine. “Bio je izvrstan za nas ove sezone”, rekao je Powell, a utjeha za Robinson, koja ima 10 kapa u Engleskoj ispod 21, bit će to što je pokazao dovoljno da sugerira da u Premier ligi ima budućnosti Ili ne, to je s njegovim roditeljskim klubom.8 Jack Wilshere – 16 godina, 255 dana

Wilshere je razgovarao u tihim tonovima u krugovima Arsenala nekoliko godina prije nego što ovaj kratki nastup zamjeni Robin van Persie.Kad je 10 dana kasnije izvodio majstorski uspjeh protiv Sheffield Uniteda u ligu kupova, postigavši ​​golman gol za dignuće, bilo je tvrdnje da je riječ o gluposti raskošnog stila, a za nadolazeće je vrijeme podigao brojne rekorde vezane za starost Sada je zabrinutost da Wilshere, koji se uskoro vratio iz najnovijeg niza ozljeda koje su ga spriječile da stvori ozbiljan zamah posljednjih godina, nije potisnuo da postane Dosljedno neodoljiva snaga za klub i zemlju koju je obećao.Postoje dominantne predstave protiv Xavija Andrés Iniesta i cvjetanja vrste koja mu je prošle godine osvojila nagradu ‘cilj sezone’, no ipak postoje sumnje o najboljem položaju igrača koji je u mladosti imao puno bodova, ali je bio preferiran Od Arsènea Wengera kao snage za postavljanje tempusa iz dubine. Također se pitate hoće li Arsenal, koji već nekoliko godina izgleda najuzbudljiviji, udobno smjestiti u svoje trenutne postavke.Wilshere je najslušaniji nogometaš koji izlazi iz engleske akademije tijekom mnogo godina, ali sada je 23, upravo će ući u razdoblje koje bi moglo odlučiti može li stvarno dobiti metak na veličinu.9 Mark Platts – 16 godina, 264 Dana

Plattsova karijera bila je udobno najkraća i najniža vrijednost igrača na ovom popisu, koji su uglavnom nastavili nastupati na respektabilnim razinama.Chris Waddle bio je 35 godina kad je napustio Sheffield u srijedu, a Platts, koji je bio pod pola svoje dobi, zamijenio ga je posljednjih nekoliko minuta rutinske pobjede protiv Wimbledona. Hyped u to vrijeme i hit Na školskoj razini u Engleskoj, lijevi podnožje bio je povezan s većim klubovima, ali Platts – nesumnjivi talent koji su oni koji su znali da je prerano prerano – pojavio se još jednom za srijedu i nije se igrao u prvom timu nakon potpisivanja Profesionalni ugovor u listopadu 1996. Do ožujka 1999. pridružio se Torquay Unitedu, igrajući 39 puta prije nego što je pušten na slobodu kada je postao domaćica za Sheffield.Ponovno se pridružio Waddle, koji je bio jedan od njegovih najvećih zagovornika kada je došao, ali sada se činilo da je zadužen za uskrsnuće svoje karijere, u Worksop Town za neko vrijeme, ali je napustio igru ​​i vjeruje se da je nogom nogomet ozbiljno Mnogo godina, umjesto da rade u industriji čelika. Vaughan je bio prvi Evertonov igrač koji je bio prvi igrač u Evertonu, koji je bio prvi igrač u Evertonu. Držite rekord koji je Baxter slomio tri i pol godine kasnije i slično je morao graditi svoju karijeru niže.Ruka mu je bila prisiljena zbog ozljeda; Za neko vrijeme činilo se da će se Vaughan odmah dokazati kao sastavu Premier lige i nikada više nego na njegovom debi, protiv Crystal Palace, kada je postigao tri minute od vremena. Visoki, brz i moćan, Vaughan je izgledao siguran da je bio brz dobavljač i nastavio igrati za 60 utakmica za Everton, ocjenjujući devet puta. U vrijeme kada je otišao, u 2011. je patio od Ozbiljni problem koljena i podnio je užas krvne arterije u utakmici protiv Bolton.Stvari se nikada nisu uspjele i, premda su se opet vratile s tadašnjom Crystal Palace-om, veliki novac u Norwich nije se riješio – ozljede koje su ponovno intervenirale – i to bi bilo u Huddersfieldu za kojeg je potpisao 2013. godine nakon Uspješna sezona na posudbi, da je pronašao vrijeme igranja, kondiciju i dosljednost koju je tražio već gotovo deset godina. Vaughan, koji je bio kapetan terijera, proveo je tri mjeseca ove sezone na marginama Ali 33 golova u 89 nastupa za općenito boreći tim je pristojan povratak i svakako je moguće zamisliti da se okrene za promicanje izazivač. Bilo da, u 26, on ima potencijal da pokušaju ponovno u Premier ligi je moot point.