St Etienne vs Lille 14.05.2016

St Etienne vs Lille este duelul direct pentru ultima pozitie din Ligue 1 care garanteza un bilet pentru Europa League din sezonul 2016-2017.  Fiind ultima etapa inclusiv partida St Etienne vs Lille se va disputa odata cu celelalte partide, incepand cu ora 21:00, ora Romaniei.

St Etienne este poate cea mai spectaculoasa echipa din Ligue 1, castigand cand nu te astepti si invers. Insa adevarata lor valoare se va vedea in aceasta ultima etapa de Ligue 1, cand este nevoita sa-si apere pozitia in clasament, pozite care aduce ultimul loc de cupe europene. La cum se prezinta situatia in clasament pentru St Etienne este suficienta si o remiza, dar cu siguranata Lille nu va venii doar pentru asa ceva, fiindu-i necesara o victorie pentru a merge pe un loc de cupe europene.

Lille este in top 5 echipe in privinata formei din ultimele 5 partide, fiind situata cu doua locuri mai sus decat adversara din aceasta partida. Rezultatul acestei forme a fost o serie de cateva victorii impotriva unor echipe mai bine clasate. Pe unle dintre aceste echipe chiar le-a incurcat facandu-le sa piarda pozitii importante in clasament. Este cazul victoriei cu 4-1 in fata celor de la Monaco pe care i-a determinat sa cada pe locul 3 in clasament si astfel sa nu mai fie calificata direct in grupele Champions League. Lille pare mai viguroasa si legata in joc si avand in vedere ca nu a mai invins de 4 sezonane pe terenul celor de la St Etienne, va avea un cuvand greu de spus in aceasta partida.

St Etienne vs Lille 2 DNB @ 2.75