Sportingbet

Bonusul Sportingbet: Sportingbet ofera clinetilor sai un bonus la inregistrare de pana la 200 RON. Acest Sportingbet bonus este valabil incepnad cu 07.04.2015 si este destinat exclusiv clientlor noi. Alatura-te Sportingbet si intra in cursa pentru acest bonus de 400 RON, cel mai mare la ora actuala din industria pariurilor online.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va deschideti un cont la Sportingbet bônus si sa efectuati o depunere, apoi bonusul va va fi creditat in cont pana la valoarea maxima de 400 RON. Daca doriti sa primiti integral bonusul de 200 RON trebuie sa faceti o depunere de 400 RON.

Daca faceti un depozit mai mare bonusul va ramane tot la valoarea din promotie. Nu este nicio problema daca nu dispuneti de asemenea fonduri, important este sa stiti ca bonusul Sportingbet reprezinta 50% din suma depusa. Despre modul in care deveniti eligibili pentru acesta precum si alte detalii, gasiti in termeni si conditii de la Sportingbet.

Despre Sportingbet: Sportingbet este un portal de pariuri sportive online fantastic. Sportingbet este una din cele mai vechi case de pariuri online si are clienti numerosi la nivel mondial. Alatura-te comunitatii Sportingbet chiar azi si bucurate de bonusurile si promotiile oferite clientilor sai. Cel mai important este bonusul initial in valoare de 400 RON.

 

Sportingbet bonus – 50% pt. jucători noi
Tipul bonusului Initial/prima depunere
Valoarea procentuala a bonusului 50% din valoarea depozitului
Bonus maxim 400 EUR
Credirtaea bonusului 48 ore de la depunerea initiala
Eligibilitatea bonusului primul pariu pierdut
Sportingbet – Bonus 400,- RON – Inregistraza-te acum!

 

Modalitati de depunere: Sportingbet va pune la dispozitie cele mai moderne de posibiliati de a va alimenta contul de pariuri. Tot ceea ce trebuie sa faceti pentru a depune este sa folositi una din metodele acceptate de Sportingbet. Cele mai populare metode de depunere sunt : transfer bancar, carduri de debit sau de credit si portofelele virtuale gen Skrill, Paypal, etc.

Sportingbet accepta ca si Sportingbet depozit minimum initial suma de 10 lire sau echivalnet, indiferent de metoda de depunere aleasa.

Modalitati de retragere: Sportingbet este o casa de pariuri online moderna si accepta diverese metode de retragere. De indata de atingeti pragul minim pentru o retragere va puteti alege una din metodele de retragere oferite de Sportingbet, chiar in panoul de administrare al contului dvs. In principiu, Sportingbet foloseste aceleasi metode de retragere ce se regasesc si la depunere. Sportingbet sfatuieste clientii sa foloseasca aceiasi metoda ca si in cazul depunerii pentru ca tranzactia sa se desfasoare cu usurinta. Sportingbet va poate cere documente justificative suplimentare (act identitate, pasaport, permis de conducere) pentru a se procesa retragerea dvs.