Sportingbet: Toulon a fost o mare victorie pentru Saracens și intenționăm să ne descurcăm

Toulon nu a avut timp să se întrebe pentru a gândi și uneori arăta ca o echipă de puburi care tocmai fusese aruncată împreună, mai degrabă decât o colecție scumpă de jucători din întreaga lume, toate genurile, mai degrabă decât toate stelele.

Dacă linia finală a sugerat că nu au existat multe lucruri între echipe, Saracens a recunoscut două încercări atunci când au avut un jucător în coșul de gunoi, a Sportingbet doua venire când au avut alți doi care au nevoie de îngrijiri medicale și au ieșit din joc.

Au fost câteva reduceri de mai sus și vor fi din nou echipa care se va opri în Europa în acest sezon. Singurul lor eșec a fost acela de a ridica un punct bonus, fiind controlat senin.O pierdere de disciplină după 50 de minute ia dat lui Toulon o cale de întoarcere, dar în caz contrar el a exercitat o puternică aderență în față și în spate, unde Owen Farrell nu a arătat decât un jucător care a făcut prima apariție timp de patru luni după un accident de spate, așa cum a avut-o la început, când Saracens a lansat un val de atacuri care au părăsit partea gazdă. ”

” Am fost puțin rigidă la final, dar am fost gata Sportingbet bonus pentru asta “, a spus Anglia internațională. “A fost un joc bun pentru care să mă întorc și mă simt bine. Va trebui să văd cum mă simt în următoarele câteva zile, dar nu este vorba despre mine, ci despre performanța pe care au pus-o băieții. Prima jumătate a fost una dintre cele mai bune atacuri ale noastre. Am jucat foarte bine ambele părți ale rucsacului și am reușit să mergem pe ambele părți, unde erau spațiile, și am creat șanse.Există întotdeauna lucruri la care te poți îmbunătăți și am rămas puțin în a doua jumătate. Sunt lucruri pe care trebuie să le privim, dar am arătat că suntem o echipă care îi place marele eveniment. “Saracens a început meciul pe piciorul din față și la terminat pe spate, la fel de confortabil în posesie ca în apărare. “Vorbim despre faptul că nu suntem o echipă care Sportingbet brasil alege și alege când apare”, a spus Farrell. “Oamenii pot spune ce vor despre stilul nostru; noi nu suntem deranjați. Ne vom uita la ea când vom înceta să ne descurcăm bine. Noi facem ceea ce facem pentru că noi credem în ea: asta este tot ce contează. Aceasta a fost o mare victorie și intenționăm să ne descurcăm. ”

Scarletul, care a bătut vânzarea în seara de seară, se află la Allianz Park în acest weekend.Saracenii vor fi de așteptat să câștige și să obțină un punct bonus, în timp ce sâmbătă a fost jocul din primele două care le-au vizat, așa cum a arătat întoarcerea lui Farrell în gama de start, mai degrabă decât pe bancă. Ei sunt o echipă pentru toate anotimpurile și în timp ce acesta a fost un joc între două cluburi europene care au fost ambele capitanate de către sud-africani, performanțele Sportingbet celor cinci Saraceni din Anglia s-au remarcat pentru atletism, abilități tehnice și siguranță.

Echipa lui Toulon conținea un număr de jucători ale căror zile bune se află în spatele lor, dar Saracenii au un buchet proaspăt de tinerețe, completat de câteva tulpini condimentate, printre care și Schalk Burger.Atacantul din Africa de Sud a petrecut ultimii opt minute în bord, după ce a contrastatat un contraatac în afara legilor care i-au salvat potențial șapte puncte și cu el o victorie notabilă. Parfumul vine în diferite mirosuri.

read more:

https://forums.createspace.com

https://able2know.org

https://www.goodreads.com

http://www.wikidot.com

https://audioboom.com

https://www.intensedebate.com