Sportingbet și Victoria Pendleton se alătură noii echipe de curse ITV

Frankie Dettori și Victoria Pendleton se numără printre noile nume care au reieșit că s-au alăturat echipei de curse a ITV în construirea până la revenirea canalului la acest sport în ianuarie. ITV va prelua din canalul 4, după ce a câștigat un contract exclusiv de patru ani, iar detaliile echipei sale de prezentare au fost scurgeri în ultimele săptămâni, dar postul a optat Sportingbet acum să clarifice unele detalii rămase într-un comunicat de presă.Tony McCoy spune că este puțin probabil să se mute la ITV în ianuarie Citește mai mult

Dettori, acum 45 de ani și începe să ia în considerare o viață după șa, a câștigat câteva laudă pentru contribuții pe canalul 4 în ultimii doi ani. ITV spune că va fi “un contribuitor regulat…care își va desfășura angajamentele de echitatie”. Pendleton, între timp, “va aduce perspectivele ei” la acoperire.O ciclistă olimpică, a retras una dintre cele mai remarcabile fapte sportive din ultimii ani, când a terminat pe locul cinci într-un turneu la Festivalul de la Cheltenham, abia la un an după ce a stat pe un cal pentru prima dată.

nu există nici o mențiune despre Sir Anthony McCoy, un contribuitor insightful la Channel 4, de la sfârșitul unei cariere de succes fără precedent ca un Sportingbet bonus jockey de jump în 2015. McCoy a indicat în august că nu se aștepta să facă parte din echipa finală a ITV. “Ei par să-și fi anunțat prezentatorii și le-aș dori să obțină cele mai bune norocuri și sperăm că se vor descurca bine”, a spus el în acel moment The Guardian. Oli Bell trebuie să prezinte versiunea ITV a Liniei Morning, un spectacol de previzualizare sâmbătă, în timp ce Richard Hoiles și Mark Johnson au fost acum confirmați ca comentatori.În plus față de alte nume deja cunoscute, Brough Scott va fi un oaspete obișnuit la ITV Racing, în timp ce prognoza meteorologică a canalului Lucy Verasamy va oferi rapoarte cu un accent deosebit pe evenimente viitoare.

Niall Sloane, ITV directorul de sport, a declarat: “Credem că această linie, care se bazează pe o gamă de persoane din cadrul cursei și dincolo de ea, ne va îmbogăți acoperirea cu calitatea, expertiza, cunoașterea și personalitatea pentru a aduce acasă spectatorilor Sportingbet Brasil bucuria și aprecierea deplină din acest sport minunat. “Tentul meu sau al tău, care a fost al doilea în Champion Hurdle în martie, după o absență de aproape doi ani, a ratat revenirea planificată la acțiune la Kempton duminică, deoarece terenul a fost judecat lipsa suficiente da.Formatorul său, Nicky Henderson, a câștigat cursa oricum cu Hargam, care poartă de asemenea culorile lui JP McManus. “Anul trecut, am fost afectați de gâturile dureroase, așa că nu a alergat niciodată până la Champion Hurdle, “A spus Henderson. “Când ești la vârsta lui și a avut un fel de eșecuri, nu ne putem permite altul.” “Am picioare reci la sfârșitul zilei. Este o lungă perioadă de timp până în martie, iar la vârsta lui nu mai Sportingbet putem greși din nou. Acesta ar fi sfarsitul carierei sale. Va fi peste tot. Cred că trebuie să ne uităm la Haydock sau la Fighting Fifth [în noiembrie], poate să ne întoarcem aici pentru obstacolul de Crăciun. ”

read more:

http://www.jthink.net

https://www.mimoa.eu

http://www.nfomedia.com

http://www.pbase.com

http://www.bookcrossing.com

https://www.colourlovers.com