Sparta dorește să repare ezitarea, iar Liberec reia salvarea

În Mlada Boleslav va avea loc duel de două unități, care la fața locului a ieșit intrarea în primăvara anului.

Home a câștigat în două jocuri împotriva echipelor din jumătatea de jos a tabelului cu un punct și locul al patrulea este în pericol.

Cehă Budejovice dupa doua infrangeri schimbate chiar antrenorul și echipa a luat un František Cipro experimentat.

„Boleslav are ambiții mari și relațiile noastre echipă puternică. În plus, va dori să corecteze ezitarea anterioară. Cu siguranță că nu se va pierde, în orice caz, pentru că suntem mântuiți, noi trebuie să facem ceva in afara „, a spus Cipro.

A treia Jablonec va încerca să stabilească două câștiguri de primăvară și să păstreze legătura cu Pilsen și Sparta.Jihlava vrea să facă o înfrângere împotriva lui Slovácko (0: 1). “Ultimul nostru turneu a fost foarte rău.Toată săptămâna am lucrat pe ea pentru noi împotriva Jablonec a adus performanțe extrem de diferite, pe care vrem fanii să își ceară scuze „, a declarat antrenorul Luděk Klusáček.

Pribram încearcă pentru prima dată în istoria sa de a înscrie pe un teren de Bohemians 1905, ca în 720 minute anterioare în Ďolíček întotdeauna în zadar.

câștigurile să fie deja în mod semnificativ mai aproape de a salva trei puncte nu are neapărat nevoie și de acasă.

Ultima Hradec Kralove se va efectua pe teren Slovácka și el crede că el poate opri interne marcator Libor bord.

„Dacă vrem să salvăm, cineva trebuie să câștige și vrem să încercăm în Unibet bonus la pariuri cel mai apropiat posibil meci. Adversarul are Doška, ​​un jucător specific cu două metri.Noi credem stoperům noastră și Mai avem o tactici – pentru a face cu ușurință merge pur și simplu pentru a da „, a sugerat tactici antrenor Bohuslav Pilný

Ultimul Liberec într-un duel cu Teplice va încerca să pună capăt seriei de șase meciuri fără victorie și să aducă. nesestupovým șine.

„Dar trebuie să joace altfel decât în ​​urmă cu două săptămâni cu Slavia, atunci când am fost doar gândesc înainte, și ne-am uitat elementele de bază, și anume că trebuie să ne goluri pentru noi pentru a câștiga. Situația noastră este complicată, jucăm clar pentru salvare și aceste jocuri se joacă diferit. Salvarea este jucat dăruire și spirit de luptă, doar de fotbal de calificare, care nu poate fi „, a spus antrenorul Liberec Jiří Kotrba

Sparta împotriva Dukla va încerca să remedieze pierderea Ostrava. (1: 1).Cu toate acestea, complicația este că, din cauza cardurilor trebuie să facă fără mijlocașul cheie Marek Matejovsky.

„Este foarte important pentru un jucător de echipă. Nu numai în ofensiva, ci și prezentatorul nostru. Suntem în formare pregătirea pentru orice posibilitate și cred că alegerea care se potrivește, va beneficia „, a declarat asistentul antrenor Zdeněk Svoboda.

Antrenorul echipei Dukla Luboš Kozel crede jucătorii înainte de Sparta încuraja intrarea cu succes în primăvară.

„am realizat ceea ce ne-am stabilit înainte de primăvară, astfel încât mai relaxat putem merge în meciul cu Sparta, care este o sărbătoare pentru noi. Pe de altă parte, astfel încât aceasta nu poate fi eliberat, deoarece este Sparta și împotriva ei trebuie să se joace cu concentrația maximă și să încercați să obțineți cât mai multe puncte posibil „.

Meciul a fost să fie un al 19-lea hitdar nu va avea loc la ora programată. Igiena din Pilsen a fost interzisă din cauza bolii fotbaliștilor din Pilsen.