Slovan egy első tartalék nyert utódok Ajax Amsterdam

Az első téli erősítések szláv Holanan Joeri de KampsNovm mennydörgés Slovan Bratislava dvadsatriron tanuló…Írta Slovan Bratislava 8 január 2016

Pozsony. Az első téli erősítő fortunaligového Slovan Bratislava lett holland futballista Joeri de Kamps. Az utódok Ajax Amsterdam, a menedzsment megállapodott pénteken egy három és fél éves szerződést.

Slovan befejezni az érkezése az első biztonsági mentés előtt téli felkészülési. Elindítása a tervek szerint szombaton. A védekező középpályás, a klub megállapodott a korábbi, az összes 1xbet bónusz hivatalosan lezárt orvosi vizsgálatot követően.

De Kamps kiment a Ajax akadémia és törte fel egy pár kezdődik az ifjúsági válogatott. Ajax aztán ment kölcsönben SC Heerenveen.Onnan költözött NAC Breda.

eleje óta 2016 lett a játékos Slovan. „Megoldása utáni védekező középpályás volt számunkra az egyik prioritás a téli átigazolási,” mondta a klub hivatalos honlapján alelnöke és tagja Ivan Kmotrík ml. És ezek a célok lő Joeri de Kamps.

„Joeriho néztük sokáig. Láttuk őt egy pár meccset, és megfelel a feltételeknek, hogy mi szükséges a játékos ebben a pozícióban. Mivel ő érkezése ígérnek sok,” tette Kmotrík.

Az elvárások a klub magasak. „Ez egy harcos típusú játékos a szükséges keménység, amit hiányzott a középpályán. Pontosan ilyen játékos kerestünk.Éppen ezért nagy örömmel, hogy sikerült a transzfer sikeres lezárása, „tette hozzá Kmotrík.

” Joeri jelenleg a sérülések, de tegnap orvosi vizsgálaton. Továbbra is szükség van körülbelül egy hét, hogy képes legyen teljes mértékben részt venni a képzési folyamatban a csapatunk „, mondja Kmotrík fiatalabb. Az új felderítő szláv Holeščák Jr.: Télen akarjuk erősíteni legalább két új játékos https://t.co/nkVfvzORuz pic.twitter.com/K4yyMfWEVy – Slovan Bratislava (@SKSlovan) december 23, 2015

„már vasárnap utazik a csapat, hogy összpontosítson Törökországban.Úgy vélem, hogy jön semmi komplikáció a Joeri lesz száz százalékos készen áll az első éles játék a szezon, amely képes lesz arra, hogy erősítse meg a minőséget. „

slovanisti indul a téli felkészülés a szombati orvosi vizsgálatok. Management Talo és más új játékos.

„Egyéb transzferek folyamatban vannak. Több kiválasztott új játékos vett részt a felkészülés. Úgy vélem, hogy legalább két meggyőzött minket az adottságok és képesek leszünk megvalósítani az átadás, „mondta Kmotrík. A tíz legszebb gól szláv esik.

more: http://bonusz-online.com/1xbet-bonusz