Serie A – Palermo vs Roma 17.01.2015

Palermo vs Roma este a doua partida din programul Serie A din acest final de saptamana. Meciul va fi unul de importanta majora pentru romani deoarece au nevoie de cele 3 puncte puse in joc pentru a tine pasul cu liderul Juventus.
Palermo vs RomaDupa cum spuneam, cu o victorie in partida Palermo vs Roma, oaspetii au ocazia sa egaleze la puncte liderul din Serie A si sa spere ca acesta va face pasi gresiti in partida de pe teren prorpiu cu Verona.
In etapa precedenta Francesco Totti i-a salvat pe romani de la un esec, egaland pe final in partida cu Lazio, in ceea ce s-a numit derby-yl Romei.
De la aceasta partida Palermo se asteapa la un rezultat bun avand in vedere jocul excelent pe care l-a prestat in partida cu Fiorentina pe care a pierdut-o la limita cu scorul de 4-3. In ciuda acestei infrangeri neasteptate, antrenorul celor de la Palermo pe numele lui Giuseppe Lachini, este dispus sa faca schimbari majore pentru partida Palermo vs Roma. Spre exemplu Robin Quaison care a fost rezerva la parida cu Fiorentina si care a inscris doua goluri in acea partida, va putea evolua direct in primul 11 in meciul cu Roma.
Echipele probabile si forma in campionat:
Palermo:
Froma recenta: WDWDWL
Prima echipa: Sorrentino, Munoz, Gonzalez, Feddal, Morganella, Rigoni, Quaison, Barreto, Lazaar, Vazquez, Dybala
Roma:
Froma recenta: WDWDWD
Form in all competitions: DLWDWD
Prima echipa: De Sanctis; Maicon, Manolas, Astori, Holebas; Pjanic, De Rossi, Strootman; Ljajic, Totti, Destro

Partida Palermo vs Roma este una deschisa oricarui rezultat si in consecinta vom evita sa plasam un pariu pe victoria vreuneia din echipe in favoare unuia pe numar de goluri.
Palermo vs Roma peste 2.5 goluri @ 2.05 (winmasters)