Serie A – Lazio vs Fiorentina 09.03.2015

Lazio vs Fiorentina este una din ultimele doua partide din Serie A. Lazio vs Fiorentina este partida in care echipa gazda incearca sa ajunga pe pozitia a 3-a a clasamentului. Cele doua echipe se afla pe locurile 4 si 5 in clasament si se lupta pentru  a ajunge pe locul 3 care garanteaza prezenta in competitia intrecluburi Champions League din sezonul 2015-2016.

Lazio vs FiorentinaIn prezent Lazio se bucura de o forma foarte buna avand 3 victorii consecutive in campionat si a ajuns la cota 12 puncte in ultimele 6 partide. In partida Lazio vs Fiorentina, portarul latialilor Federico Marchetti ar putea revenii dupa absenta din meciul de cupa de la mijlocul saptamanii, in timp ce Miroslav Klose va pastra pozitia in primul 11 dupa prestatia din partida anterioara.

Fiorentina vine de Stadio Olimpico dupa 13 partide fara infrangere, iar antrenorul acestora pe numele lui Vincenzo Montella are incredere in elevii sai ca vor obtine o a 8-a victorie in deplasarile din acest sezon indiferent de competitie interna. In ultimele 10 zile Fiorentina a avansat in faza 1/16 din Europa League si a invins pe Inter Milan si Juventus.

Echie probabile pentru partida Lazio vs Fiorentina:

Lazio: Marchetti; Basta, de Vrij, Mauricio, Radu; Cataldi, Biglia, Parolo; Candreva, Klose, Felipe Anderson

Fiorentina: Neto, Rodriguez, Pasqual, Tomovic, Savic, Aquilani, Ilicic, Badelj, Kurtic, Diamanti, Babacar

Fiind doua echipe apropiate ca valoare, iar prin prisma pozitiilor in clasament, tindem sa credem ca partida are sanse mari sa se termine la egalitate. Din prudenta vom evita un pariu pe un meci egal in favoarea unuia pe goluri, intrcuat statistic cele doua echipe nu au mai marcat ambele pe terenul celor de la Lazio de 4 partide consecutive.

Lazio vs Fiorentina ambele marcheaza @ 1.75 (winmasters)