Schalke vs Stuttgart 21.02.2016

Schalke vs Stuttgart este ultima partida din etapa cu numarul 22 din Bundesliga. Schalke vs Stuttgart se anunta a fi o partida foarte interesanta de urmarit avand in vedere ca se intaneste cea mai surprinzatoare echipa din Bundesliga cu echipa momentului din Germania.

Schalke a avut un parcurs mai lejer in ultimele 5 etape, intalnind echipe mai modeste si cu obiective mai neclare in momentul de fata. Cu toate acestea nu a reusit sa stranga decat 9 din 15 posibile. In acest final de saptamana va infrunta pe teren propriu pe Stuttgart o echipa care a intrat in primele 10 echipe din acest sezon dupa 5 victorii consecutive in ultimele 5 partide de campionat. La capitolul confruntari directe Schalke se lauda cu 3 victorii din 5 posibile in ultimele 5 partide cu Stuttgart pe terenul lor.

Stuttgart pare sa fie echipa momentului in Bundesliga dupa ultimele schimbari din lot si din conducerea clubului. Dupa un inceput critic de sezon, a reusit sa se ridice pana in primele 10 echipe si sa ameninte locurile de cupe europene de care este la o distanta de 6 puncte in momentul de fata. Cele 5 victorii pe line din ultimele 5 etape sunt in fata unor echipe din aceiasi categorie cu ei, insa in confruntarea cu Schalke vor avea un adevarat examen cu o echipa mare din Bundesliga.

Schalke vs Stuttgart peste 2.5 goluri @ 1.65 ( BetClic )