Schalke vs Mainz 23.10.2016

Schalke vs Mainz este ultima partida a etapei cu numarul 8 din Bundesliga si va invitam s-o urmatiri deoarece se anunta a fi una interesanta. Ora de incepere a confruntarii Schalke vs Mainz este 18:30 si este decenta pentru vizionare.

Schalke parea sa dea semne de reveneala dupa ce in ultimele doua etape de campionat a reusit sa obtina primele 4 puncte din acest sezon de Bundesliga. Gazdele se confrunta in acest sezon probabil cu cea mai slaba evolutie din Bundesliga, din istoria sa. Gazdele este una dintre cele 3 echipe de Bundesliga care au cel mai mare numar de infrangeri in cele 7 etape scurse pana acum. Pentru gazde, primirea vizitei celor de la Mainz este o noua ocazie de a incerca a doua victorie din acest nou sezon, insa problema care se pune este ca oaspetii au o forma demna de invidiat avand 5 partide consecutive fara infrangere indiferent de adversar.

Mainz este intr-o forma buna desi nu se vede inca in clasament. Momentan au doar 11 puncte si pot ajunge la cota 14 daca vor reusii sa treaca de Schalke chiar pe terenul acestora. Din istoricul partidelor directe vedem insa ca in ultimele 5 deplasari la Schalke, Mainz a castigat doar una, a cedat 3 si o singura remiza. Antrenorul lor este constient de forma buna pe care o traverseaza elevii sai si spera sa le aduca un rezultat pozitiv de la aceasta confruntare.

Schalke vs Mainz X @ 3.80