Sam Allardyce zboară spre relaxare, dar ochii se întorc la conducere

Sam Allardyce este hotărât să se întoarcă la conducerea clubului în urma ieșirii sale umilitoare, în timp ce managerul Angliei a obținut o salariu de șapte cifre, în ciuda faptului că a servit doar 67 de zile în rolul său de 3 milioane de dolari.

Allardyce a rupt relațiile cu Asociația de Fotbal marți, după consimțământul reciproc, după ce a fost filmat, în vârstă de 61 de ani, comentariile necorespunzătoare pentru reporterii sub acoperire din Daily Telegraph, inclusiv pentru a oferi sfaturi despre cum să eludeze regulile organismului de conducere asupra jucătorului transferuri. FA, al cărui președinte Greg Clarke a indicat că intenționează să numească un manager cu experiență în Premier League, ar trebui să exploreze posibilitatea de a lăsa pe Arsene Wenger departe de Arsenal, așa cum au făcut-o vara, in timp ce cauta o inlocuire pe termen lung. Francezul a recunoscut ca a fost flatat sa fie legat de rolul de miercuri noaptea. “Dar prioritatea mea a fost întotdeauna acest club”, a spus el. “Până la sfârșitul acestui sezon, sunt aici.Și mă concentrez complet pe asta. “Întrebat dacă angajamentul său sa extins doar până la sfârșitul sezonului, el a adăugat:” Asta nu este decis.Prioritatea mea este întotdeauna Arsenal Football Club și trebuie să mă apreciez cât de bine am făcut până la sfârșitul sezonului. “Allardyce, care a plecat pentru o pauză în străinătate” să se răcească și să reflecte “cu soția sa Lynn, în timp ce departamentul de guvernare și reglementare al FA examinează transcrierile comentariilor sale către reporterii lui Telegraph, a vorbit miercuri cu reporterii din fața casei sale din Bolton și, în timp ce recunoștea că a fost nebun, a sugerat că a fost victima unei înțepături. p>

“Cred că, în reflecție, a fost un lucru stupid de făcut, dar doar pentru a permite tuturor să știe că am ajutat pe cineva pe care l-am cunoscut timp de 30 de ani [agentul Scott McGarvey, întâlnirea cu reporterii care prezintă oameni de afaceri din est] “, a spus el. “Din păcate, a fost o eroare de judecată în numele meu și am plătit consecințele.Entrapment a câștigat cu această ocazie și trebuie să accept acest lucru. Southgate a eliminat posibilitatea de a fi oferit postul de conducere interimar în timpul verii, făcând clar că nu a avut niciun interes în acest post și și-a reiterat convingerea că nu are experiența de a-și asuma rolul pe o bază permanentă. Cu toate acestea, el a recunoscut situația urgentă în care FA sa aflat în acceptarea postului pentru restul calendarului an. El a descris locul de muncă ca “o mare responsabilitate și o mare onoare” și va numi prima sa echipă duminică seara. Acest grup va include Marcus Rashford, care a marcat un hat-trick pentru cei sub 21 de ani Norvegia în această lună.Wayne Rooney este de așteptat să fie reținut în calitate de căpitan dacă s-ar fi recuperat pe deplin din cauza rănirii din spate, ceea ce ia făcut îndoieli pentru Manchester United, în timp ce Liga Europei a fost învinsă de Zorya Luhansk. “Evident, a fost o situație dificilă pentru FA, dar a fost important să existe o anumită stabilitate și continuitate pentru toată lumea “, a spus Southgate, care are 57 de capace. “Deci, din punctul meu de vedere, a fost important să mergem mai departe și să ne oferim cea mai bună șansă posibilă de a câștiga aceste jocuri. Faptul că știu atât de multe echipe de suport și de jucători deja este foarte important, având în vedere timpul pe care trebuie să ne pregătim pentru aceste meciuri.

“Este o circumstanță dificilă pentru mine, pentru că am a pierdut doi antrenori de vârf în ultimele luni, care amândoi au fost foarte buni pentru mine, ceea ce mi-a complicat sentimentele.Imi doresc cu siguranta amandoua cele mai bune pentru viitor. Dar eu sunt un englez pasionat si cred ca oamenii stiu unde am stat pe rolul pe termen lung in vara. Cu experiența mea cu Under 21 în fotbalul internațional și colaborând cu atât de mulți jucători care s-au mutat și la seniori, atunci cred că suntem în poziția bună de a ne pregăti pentru aceste jocuri.

“Acum trebuie să ne concentrăm pe jocul de fotbal, punând rezultate bune și obținând rezultate, începând cu Malta la Wembley. Acestea sunt patru mari jocuri pentru noi ca țară, aștept cu nerăbdare această provocare și sunt convins că putem obține rezultate bune.Avem un grup excelent de jucători și viitorul este cu siguranță luminos pentru această echipă din Anglia “. Sub-21s de la Southgate se pot califica pentru campionatul european de vară de vară dacă vor câștiga în Kazahstan săptămâna viitoare, să fie supravegheată de managerul sub 20 de ani Aidy Boothroyd.