Sad a făcut publicitate dudes LM. O astfel de pierdere doare, dar, datorită Sparta!

Petr Vrána, Jaroslav Hlinka și Juraj Mikuš erau pe gheata prea mult timp pentru a fi capabil să se confrunte cu o presiune enormă. Sparta vis despre câștigarea Ligii Campionilor suflat extinderea trei-trei un minut și jumătate, atunci când adversarul ei împrumuta Puck. Cuvintele nu pot descrie dezamăgirea, la care la acel moment a aruncat banc antrenor Jiřího Kalouse. Echipa cehă merită această înfrângere dură. Nu pentru ceea ce a arătat în Suedia și nu pentru ceea ce au făcut pentru întreaga competiție. Sparta datorită mare.

La acel moment, când Niklas Lasu împins pucul în plasă, arena aproape a cazut. Sparta banc a fost tentat să te desparți stick-ul, sape sub gheață dispar. Poate chiar unele deversând lacrima și că nimeni nu poate fi surprins. Succesul Senzațional a fost extrem de aproape. Această înfrângere doare.Doare atât de mult.

Sparta îl merită. Categoric nu pentru ceea ce el a prezentat în Gothenburg. Ea a ajuns în partea de jos, lăsând sufletul pe gheață. Aproape inversat meciul în care, după patruzeci de minute de joc, se uită la prosopul. Meritate un mod la care toată lumea ar trebui să fie mândri de fani cehi. jucători Sparta acea noapte pentru Dudes, deși în cele din urmă privit cupa călătorește în mâinile adversarilor.

Ei au demonstrat că chiar și hochei suedez poate Extraliga rival, el poate fi supărat, și cu noroc, de data aceasta a stat la domiciliu l în jocuri mari și bate. Este frumos, și descoperirile probabil, un pic neașteptat.

Echipa de la Praga se termină pelerinajul competiția europeană în partea de sus, dar acest lucru este tot ce merită un mare mulțumesc.Spre dezamăgirea dispare, va fi să ne amintim acest SPIL. Și nu doar pentru că, așa cum răsucirea ceh Sparta în a treia perioadă de una dintre cele mai bune echipe din Europa. Las-o baltă, fie din Gothenburg.

Atunci când se uită la celebrarea Frolunda ar putea cu greu oricine altcineva cred că suedezii această competiție furată. Poate că euforia la spărgător aglomerat convinge Scandinavia și Liga Campionilor are sens. Acesta a fost spectacolul final de publicitate pe hochei internațional și confirmă potențialul care se ascunde în sine competiția.

Sezonul viitor va fi chiar mai bine, poate chiar distractiv. Amintindu-și de distracție, care a adus un minunat Mac între Frölunda și Sparta poate fi o mulțime de oameni din Campionatul European de a afla că un proiect comun nu poate fi pentru cluburi doar un rău necesar.

Și asta e bine.Deci, încă o dată: Mulțumesc, Sparta. Și mulțumesc pentru Frolunda.