Sa pariem pe unu sau mai multe evenimente?

akoSuntem siguri că mulţi jucători îşi pun întrebarea: să pariez pe unu sau mai multe evenimente? Răspunsul este foarte simplu dacă ne apropiem de această întrebare dintr-o vedere pur logică.

Să luăm ca exemplu două meciuri de tenis. Fiecare meci este jucat de către jucători de aceeaşi talie, nici unul nu are mai multe şanse decât celălalt. Pe motivul că şansele de câştig sunt la fel pentru ambii jucători, coeficientul pariurlui – dacă pariem pe victorie – ar trebui să fie 2,0. Dar agenţia de pariuri Bet-at-home doreşte să câştige şi el, din acest motiv coeficientul este de 1,85. Dacă pariem 10 EUR şi meciul se joacă in circumstanţele descrise mai sus, şi suntem câştigători în loc de 20 EUR vom câştiga doar 18,5 EUR. Beneficiul agenţiei de pariuri este de 8,1%.

Situaţia se transformă radical, dacă pe acelaşi bilet punem două meciuri. Şansele fiind egale şi fiind disponibile patru combinaţii(11, 12, 21, 22) după fiecare 10 EUR ar trebui să încasăm 40 EUR. Dar acest lucru nu aşa se întâmplă. La agenţia de pariuri Bet365 totul organizat altfel. Din combinaţia dublă câştigul este de 34.225 EUR, beneficiul agenţie mărinduse de la 8,1% la 16,84%.

Închipuiţivă că aveţi mai multe bileteş fiecare mu mai multe meciuri pe ele. În această situaţie beneficiul agenţiei de pariuri Bet-at-home creşte proporţional cu numărul meciurilor adăugate.

Cu cât sunt mai multe meciuri pe aceeaşi bilet cu atât mai bine pentru agenţia de pariuri. Posibilitatea la un câştig mai mare(câştigul agenţiei de pariuri) creşte cu fiecare eveniment adăugat pe aceeaşi bilet, iar şansele noastre scad. Bineânţeles toate situaşiile descrise mai sunt doar calcule matematice, viaţa conţine multe surprize, totuţi este bine să ştim de la bun început care este avantajul agenţie de pariuri faţă de noi. Deci pentru a juca este nevoie de sistematizare şi bineânţeles şi de un pic de noroc.