Romania vs Polonia 11.11.2016

Abia in aceasta vinere incep adevaratele partide dificile pentru nationala noastra si parcursul ei spre calificarea la Campinatul Mondial de fotba ce se va desfasura in Rusia in vara anului 2018. Cred ca va dati seama ca vom vorbi in cateva cuvinte de despre confruntarea Romania vs Polonia ce va avea loc peste cateva zile. Cei interesati de evolutia tricolorilor in partida de pe teren propriu Romania vs Polonia se pot uita in direct pe mail multe canale media incepand cu ora 21:45.

Romania a debut modest in aceasta campanie de calificare la  mondialul din Rusia, reusind sa ne surpirnda cu doua rezultate de egalitate pe care antrenorul acestor C. Daum nici nu le lua in calcul ca se vor produce, dar in ciuda calculelor sale acestea vor atarna greu in ecuatia calificarii. Partida cu Polonia va fi mult mai dificila decat celelalte, polonezii avand in lot jucatori de mare clasa, ce joaca la super cluburi din Europa. Sa speram ca jucatorii convocati pentru aceasta confruntare vor confirma forma pe care o au in prezent la echipele de club unde activeaza. Chiar pe acest aspect se bazeaza si antrenorul nationalei C. Daum.

Polonia are 5 partide oficiale jucate in deplasare in diverse competitii si niciuna dintre ele nu a fost un esec. Ei vor sa transforme in succes si aceasta deplasare in Romania. In prezent ei sunt pe locul secund in grupa si au suficiente puncte cat sa nu dea baraj de calificare, deoarece sunt multe grupe in care ocupanata locului secund are mai putine puncte decat ei. Ce e drept pe terenul Romaniei acestia nu au jucat decat doua partide in care nu au reusit decat un egal care s-a inregistrat intr-o partida amicala.

In concluzie cele doua echipe vor juca la victorie, esecul ne fiind un lux permis si este posibil sa asistam la o partida cu multe goluri.

Romania vs Polonia peste 2.5 goluri @ 2.50