Ried vs Sturm Graz 30.07.2016

Incepand de sambata se pot urmarii partidele din a doua etapa a primei ligi din Austria, Tippicobundesliga. Partida Ried vs Sturm Graz va fi a doua din aceasta etapa si se va desfasura cu incepete de la ora 19:00, ora Romaniei. Echipele sunt abia la inceput si indiferent de locul in clasamemt deocamdata ne putem astepta la orice asa cum este si cazul partidei Ried vs Sturm Graz.

Rieda incasat numai putin de 5 goluri fara sa incrie vreunul in partida de debut din deplasarea de la Vienna unde a intalnit una din echipele locale Austria Vienna. In sezonul trecut gazdele au terminat abia pe locul 7 cu un total de 42 de puncte, nu departe de locul care retrogradeaza unde in sezonul precedent s-au incheiat cu 35 de puncte. Stagiul de pregatire din intersezon ne-a aratat un Ried in forma buna, insa si aici ultimele doua partide au fost esecuri la fel ca partida din prima etapa. In dublele cu Sturm Graz, gazdele au un bilant negativ pe teren propriu, acesta fiind de forma 1-1-3 in ultimele 5 partide oficiale. Antrenorul gazdelor spera sa profite de inceputul de sezon si de perioada de acomodare a echipelor si sa obtina un rezultat bun din aceasta confruntare.

Sturm Graz a finalizat sezonul anterior pe locul 5 cu 48 de puncte, fiind la doar doua puncte distanta de primul loc ce aducea bucuria calificarii in sezonul actual de cupe europene. Insa datoria unei forme slabe si a listei cu jucatori accidentati destul de aglomerata, in ultimele 5 etape din sezonul precedent nu a reusit decat 3 puncte in ciuda unui progarm mai lejer unde putea reusii cel putin o victorie care le-ar fi adus acel loc 5. Debutul in noul sezon este unul bun cu o victorie chiar pe teren propriu in fata campinanei in exercitiu Salzburg pe care a invins-o categoric cu scorul de 3-1.

Ried vs Sturm Graz X @ 3.50 ( Sportingbet )