Rennes vs Gazelec Ajaccio 22.01.2016

Rennes vs Gazelec Ajaccio este partida de deschidere a etapei cu numarul 22 din Franta Ligue 1. Rennes vs Gazelec Ajaccio este o partida ce merita urmarita fiind de importanta majora pentru ambele cluburi.

Rennes este o echipa buna, dar in sezonul acesta s-au chinuit sa castige si au avut multe goluri primite; in special acasa, unde au castigat doar 2/10 meciuri jucate, oferindu-i acestei intalniri sansa de 8/10.

La mijlocul saptamanii au pierdut in Cupa Frantei , intr-un meci jucat acasa cu o echipa dintr-o liga inferioara. Nu stiu care este scuza lor, dar sa piarda acasa in fata unei echipe dintr-o liga inferioara mi se pare inacceptabil! Nu au mai casticat acasa de 7 meciuri, din August 2015.

Gazalec Ajaccio au un sezon exceptional, chiar daca inceputul a fost mai slabut, sunt neinvinsi deja de 11 meciuri. Parcursul lor din ultimele 5 meciuri in deplasare este de 3-2-0. Au jucat in deplasare la Monaco si la Marsielle.

Partida tur din acest sezon s-a terminat cu o remiza 1-1, gazdele au deschis scorul pe finalul primei reprize, iar Rennes s-a chinuit sa castige si abia a reusit sa egaleze pe fianl de partida. Chair daca Rennes nu are o forma extraordinara pe teren propriu asa cum am amintit mai sus, dar pleaca cu prima sansa.

Rennes vs Gazelec Ajaccio 1 @ 1.90

source: http://sportbet-bonus.com/winmasters