Primera – Barcelona vs Getafe 28.04.15

Barcelona vs Getafe este partida ce deschide etapa cu numarul 34 din Primera Division. Barcelona vs Getafe se va desfasura pe Camp Nou, stadionul Barcelonei.

Pentru echipa gazda aceasta partida trebuie sa se finalizeze cu un rezultat pozitiv, deoarece este necesar pentru mentinerea pe prima pozitie din Primera Division. In afara de aceasta etapa mai sunt inca 4 etape de disputat pana la finalul sezonului si avansul fata de locul secund este de doar doua puncte, iar un esec ar fi fatal in economia jocului. Pe langa jocul excelent din campionat Barcelona exceleaza atat in Cupa Spaniei, cat si-n Champions League. Pentru partida Barcelona vs Getafe, echipa gazda nu poate conta pe serviciile lui Jordi Alba.

Getafe se afla in a doua jumatate a clasamentului Primera Division cu un total de 36 de puncte. Inca o infrangere in partida Barcelona vs Getafe ar putea fi un semnal de alarma deoarece ar putea ajunge foarte aproape de zona retrogradabila in conditiile in care echipele de sub ea in clasament ar obtine rezultate pozitive. Este clar ca Getafe nu este favorita in partida de azi mai ales ca are o serie de jucatori din 11 de baza care au diverse proble si nu pot evolua in aceasta partida. Dintre ei amintim de atacantul Alvaro Vasquez, mijlocasii Yoda, Sarabia si Lafia, dar si fundasul Valera, toti accidentati. In dubii pentru partida Barcelona vs Getafe este mijlocasul Diego Castro.

Echipe probabile pentru partida Barcelona vs Getafe:

Barcelona: Bravo; Adriano, Mathieu, Pique, Alves; Rakitic, Busquets, Xavi; Neymar, Suarez, Messi.

Getafe: Guaita; Vigaray, Alexis, Velazguez, Escudero; Rodriguez, Lacen, Leon, Castro, Hinestroza; Baba

Barcelona vs Getafe Mesii sa marcheze minim 2 goluri @ 2.00