Paris SG vs Monaco 20.03.2016

Paris SG vs Monaco sunt crema fotbalului din Franta la ora actuala. Paris SG vs Monaco sunt echipele ce ocupa primele doua pozitii din clasamentul Ligue 1.
Paris SG este in acest moment campioana matematic si deja a sarbatorit castigarea cu un scor de 9-0 in deplasarea de la Troyes echipa aflata la celalalt pol al clasamentului. In alta ordine de idei Paris SG se poate axa in a face performanta si-n alte competitii precum Cupa Frantei sau cea mai palpitanta competite la nivel european, Champions League. Pentru parizieni duelul cu Monaco este pe plan secudar, mai important fiind dueleul din Champions League unde in faza sferturilor de finala poate intalnii adveresare precum Barcelona, Arsenal, Real Madrid, etc. Chiar si asa Paris nu a mai pierdut pe teren propriu in fata celor de la Monaco din 2010.
Monaco se poate consola in acest sezon cu locul secund in Ligue 1, insa nu are decat 5 puncte distanta fata de Nice, echipa clasata pe locul 3 si care isi doreste o calificare direct in grupele Champions League din sezonul viitor. Cu alte cuvinte Monaco are nevoie de cel putin un rezultat de egalitate in deplasarea de la Paris SG pentru a mentine o distanta rezonabila fata de Nice si alte echipe care mai au sanse la locul secund pana la finele sezonului. O eventuala victorie in aceasta partida ar intrerupe seriea de insuccesuri in deplasare a monegascilor.
Paris SG vs Monaco 2 DNB @ 5.00