Paris SG vs Marseille 23.10.2016

Etapa de Ligue 1 din acest final de saptamana se incheie cu un adevarat derby intitulat Paris SG vs Marseille. Aparent aceasta intalnire pare sa curga intr-o singura directie avand in vedere echipele protagonite. Ramane de vazut cum se va incheia partida Paris SG vs Marseille, care va incepe in aceasta duminica la ora 21:45 ora noastra locala.

Paris SG este echipa ce a dominat de la un capat la altul fotbalul din Franta in sezonul precedent. In prezent, in noul sezon ocupa pozita a doua a clasamentului dupa surpiza acestui an, Nice care are un avans de 4 puncte inaitea etapei din acest final de saptamana. Gazdele mai joaca in Champions League inaintea acestei partide de campionat chiar pe teren in fata unei adversare care este modesta, dar destul de incomoda. Desi are un numar de 6 jucatori indisponibili pentru aceasta partida gazdele s-au descurcat in fata oaspetilor din aceasta de fiecare data in ultimele 8 confruntari indiferent de competitie si au obtinut numai victorii. Ramane de vazut ce se va intampla in acest an, mai precis in aceasta duminica.

Marseille ne-a obisuit deja cu starturi modeste de sezon in ultimii ani si confirma si in acest an printr-o evolutie de genul 3-3-3. Spre deosebire de echipa gazda, acestia nu au meci intremediar in cursul saptamanii, neclasandu-se pe un loc de cupe europene in sezonul precedent. Cu alte cuvinte vor avea mai mult timp la dispozitie sa se pregateasca pentru aceasta partida si sa spere la un rezultat pozitiv pentru a rupe seria de 8 partide fara nciun punct obtinut pe Parc des Princes. Chair daca nu va fi asa, ne gandim ca totusi vor marca cel putin un gol.

Paris SG vs Marseille ambele marcheaza @ 2.02

source: bet-es.com – Tipos de apuestas de fútbol