Palmeiras vs Atletico-MG 24.07.2016

Palmeiras vs Atletico-MG este cea mai interseanta partida de fotbal din Brazilia ce poata fi urmarita in aceasta duminica. Palmeiras vs Atletico-MG reprezinta inca un examen pentru liderul momentului, Palmeiras.

Palmeiras a invins oarecum surprizator in etapa precedenta la International cand toata lumea se astepta ca International sa rupa seria negativa de infrangeri consecutive prin care trece in momentul de fata. Acum Palmeiras are un avans de 3 puncte fata de campioana din sezonul trecut, Corinthians si intentioneaza sa-l pastreze cel putin asa cat mai mult timp cu putinta. In istoria inatlnirilor cu Atletico-MG gazdele au record negativ pe teren propriu de 4 infrangeri consecutive indiferent de competitie. Antrenorul acestora a anuntat la ultima conferinta de presa ca va incerca sa rupa in acest sezon seria negativa care dateaza din 2012.

Atletico-MG are o prima jumatate de sezon ceva mai slaba decat precedentul. In plus are de aparat locul secund castigat sezonul trecut, acum fiind doar pe un loc 8 cu 23 de puncte acumulate in 15 partide disputate. Asa cum delclarau la inceput saptamanii ofiicialii clubului, nici nu se gandesc sa nu vina acasa cu un rezultat poztit din aceasta deplasare avand in vedere si istoricul partidelor directe. Chair si o parte din jucatorii de la Atletico-MG spuneau ca nu se gandesc decat de la o remiza in sus.

Palmeiras vs Atletico-MG X @ 3.40 ( Betfair )