Napoli vs Fiorentina 18.10.2015

Serie A se intoare pe final de saptamana cu o noua etapa. Napoli vs Fiorentina este una din partidele care ne-a atras atentia. In alta ordine de idei Napoli vs Fiorentina este incercare actualului lider din Serie A de a ramane pe primul loc.

Napoli este in forma buna fiind a doua echipa din Serie A ca numar de goluri marcate. Este drept aceste goluri se datoreaza celor doi jucatori din  atac care exceleaza peste tot in toate competitile. Acestia sunt Higuain si Insigne, iar alaturi de ei pentru un plus de viteza si dinamism vin Mertens si Hamsik. Inca un avatanj al napoletanilor este prestatia buna pe teren propriu, acestia avand inaintea partidei Napoli vs Fiorentina numai putin de 8 partide consecutive fara infrangere. Doua din aceste partide le-a castigat cu scorul de 5-0. Datorita acestor scoruri mari, Napoli are o medie de goluri pe meci de 3.3 goluri, fata de 2.6 goluri cat are adversara sa din aceasta partida.

Fiorentina este liderul la zi din  Serie A, insa fara un rezultat pozitiv in partida cu Napoli, sansele sa mai ramana pe primul loc sunt minine. Pentru Fiorentina o solutie la acesta partida ramane suprinderea adversarelor pe contra-atac.

Napoli vs Fiorentina este o partida care promite un spectacol fotbalistic garantat, mai ales ca amebele echipe au un atac redutabil. Cel mai corect scor la aceasta partida ar fi 1-1, insa nu putem fi siguri de acest lucru. Totusi sanse sunt destul de mari ca ambele echipe sa marcheze.

Napoli vs Fiorentina ambele marcheaza @ 1.80 ( Unibet