Monaco vs Lyon 18.12.2016

Duminica avem parte de o partida speciala in Franta gazduita de Monaco in incercarea de a ramane in urmarierea liderului surpriza, Nice. Partida se numeste Monaco vs Lyon si va ultima din etapa cu numarul 18, etapa ce este penultima din turul acestui sezon. Daca nu aveti o partida de fotbal mai interesanta de urmarit, cu incepere de la ora 21:45 va invitam sa vizionati confruntarea Monaco vs Lyon.

Monaco are un adversar pe masura in aceasta etapa chiar daca este cu doua locuri mai jos si are cu 11 puncte mai putin la general. Spunem asta pentru ca gazdele au 5 victorii pe linie acasa, dar si echipa vizitatoare nu sta mai prejos in partidele din deplasare. Gazdele nu au jucatori accidentati pentru acest meci, asa ca antrenorul acestora poate folosii cea mai buna formula de joc pe care o are la dispozitie in incercarea de a tine pasul cu liderul surpirza, Nice care se pare ca are o partida usoara pe teren propriu cu o echipa ce se afla deasupra zonei retrogradabile.

Lyon isi doreste sa termine actualul sezon pe podium asa cum s-a intamplat in precedentul. Momentan, la cum joaca este putin departe de acest obiectiv find cu 8 puncte in urma locului 3 ocupat in prezent de PSG. Ce e drept are si o partida in minus, dar si o crestere de forma in ultimele 5 etape. Cu alte cuvinte, sanse sunt, insa echipa sa se prezinte bine si sa obtina rezultate notabile indiferent de adversar.

Monaco vs Lyon 2 DNB @ 3.00

source: www.xapostar.com