Mo Farah a Spoty-díjban „igazán szomorú”, mondja Alistair Brownlee

Brownlee elmondta, hogy megszavazta volna Farah-t, aki negyedik lett a díjakban, annak ellenére, hogy megtartotta az olimpiai 5.000 méteres és 10 000 méteres címet Rioban, és úgy érezte, hogy „nagyon szomorú”, hogy nem kapta meg a sikerét megérdemelt.Andy Murray nyerte a BBC Év Személyiségének 2016-os díját 2016-os díjért. mondott. – Jó esély van arra, hogy senki sem fog újra.Ez nem olyan, mint valaki, aki minden évben csinálja – ez egy teljes fogadási bónuszok az interneten egyszeri a két nagyon versenyképes, kék riband sporteseményen. ”

Brownlee, aki vasárnap este Andy Murray után második helyen végzett. azt mondta, hogy elbűvölte, hogy Farah csak egyszer, 2011-ben fejezte be a Spoty első három részét. – Nem vagyok biztos benne, hogy miért nem az első három helyen van – mondta. „Nem feltétlenül segít, ha nincs ott éjjel; talán néhány ember nem látja őt britnek. Külföldön is vonult.

„Nagyon szomorú, mert számomra a tökéletes brit történet. Arról kell szólnunk, hogy egy olyan személy, aki fiatal férfiaként jön Nagy-Britanniába, menekültként, és egy ex-iskola tanár azonosít valamit, amit ragyogó, és ő képviseli Nagy-Britanniát a világ legjobbjaként.Azt hiszem, ez egy fantasztikus brit történet. ”

Farah-ügyét szintén támogatta az 58 éves Nick Skelton, egy másik Rio medál, aki vasárnap este harmadik lett. – Azt hiszem, Mo-ról szavaztam volna – mondta. „Az, amit csinál, csodálatos, kemény munka és teste eldugulása. Ahhoz, hogy megnyerje az összes dupla aranyat, méltó győztes. ”BBC Sport Személyisége 2016-ban – a színfalak mögött További információ

Közben Murray elismerte, hogy nehéz lesz megőrizni a tenisz szintjét egy ragyogó 2016-ban, amelynek során Wimbledont, olimpiai aranyat nyert és először érte el a világ No1 helyszínét. – Lehetséges, hogy minden jövőre nem megy tökéletesen – mondta.

„Meg kell tudnom kezelni ezt.Tudom, hogy a csúcson maradni és nagy címeket nyerni, ez nagyon nehéz dolog. Most egy kicsit próbálok felkészülni erre a mentálisan.

„Az utolsó nagyszamárom és most már közel négy év, vagy valami, amiért nem veszek semmit magától értetődőnek. Azt várom, hogy nagyon nehéz lesz, és ezért tovább kell javítanom, keményen dolgoznom és megtalálni a játékom jobbá tételét.

Murray azt mondta, hogy Brownlee ellen szavazott, hozzátéve, hogy a Yorkshireman megérdemelte a díjat az arany nyeréséért Rio-ban, majd Jonny-nek segítve átkelni a vonalat egy világ triatlon-sorozat versenyén Mexikóban, miközben hirtelen volt. – Amit az év elején csinált, csodálatos eredményt ért el – mondta a Scot. „De amit a bátyájával tett, nagyon fontos üzenetet adott.Megmutatta, hogy a sport nem csak a győztes. Azt hiszem, néha elveszik.

„Mindenkinek mindenkor kell nyerni, de mindig is fogadási bónuszt vesztesek vannak. Különösen olyan nehéz és fizikailag kihívást jelentő, brutális verseny végén, amelybe beletartozik, nagyon fontos, hogy lelassítsa és segítse a bátyját a vonal felett.Jó volt látni. ”Facebook Twitter Pinterest Andy Murray nyerte meg az év BBC Sportszemélyiségét.

Michael Phelps, aki vasárnap nyerte el a Sport Személyiség életre szóló elismerését, azt mondta, hogy lenyűgözte Nagy-Britannia 100 méteres olimpiai bajnoka Adam Peaty – és különösen a világrekord teljesítménye Rioban.

„Nagyon örülök, hogy nem versenyeztem vele szemben, mivel ő volt olyan domináns teljesítménye, mint amilyen volt”, Phelps mondott. – Azt mondtam Ian Thorpe-nak, hogy a Peaty 56,4 vagy 56,5-es úszást folytatott, bármi is volt – ez az egyik legsúlyosabb úszás, amit valaha is láttam.

„Amikor 56-ban megy a mellvágásban – viccelsz? Izgatottan nézem, hogy előre megy. Szeretném látni, hogy 200m-es úszni kezd. Nem tudom, hogy ő lesz-e, de szórakoztató lesz nézni, hogy ezt tegye. Read more