Milton Keynes Dons vs Port Vale 09.10.2016

Din lipsa de fotbal in ligile majore ca urmare a partidelor de calificare ce se desfasoara la nivelul echipelor nationale, ne vom orienta catre ligile inferioare. De data aceasta vom merge in Anglia League One pentru partida Milton Keynes Dons vs Port Vale ce se va desfasura in aceasta duminica incepand cu ora 16:15 ora locala a Romaniei. In cazul in care nu gasiti televizata partida Milton Keynes Dons vs Port Vale, o puteti gasii cu sibguranta pe internet.

Milton Keynes Dons primeste pe teren propriu vizita unei echipe pe care a dominat-o de fiecare data chiar daca nu a obtinut intotdeauna victoria. In orice caz gazdele nu au fost invinse pe teren propriu de catre Port Vale. Inaitea acestei partide din cadrul etapei cu numarul 12, gazdele se situeaza pe locul 6 din League One. Acest loc 6 este ultimul care asigura un loc de baraj pentru promovarea in Championship a doua liga valorica din Anglia. Cel mai probabil si in acest sezon Milton Keynes Dons va incerca promovarea la fel ca si anul trecut cand au esuat in faza playoff-ului.

Port Vale pare sa trateze cu modestie si acest sezon asa cum s-a intamplat si-n precedentul. Probabil obiectivul va fi ca si anul trecut, evitarea retrogradarii, dar pentru aceasta partida au o motivatie suplimentara.

Milton Keynes Dons vs Port Vale 2 DNB @ 3.20