Marseille vs Paris SG 07.02.2016

Marseille vs Paris SG va fi derby-ul care inchide etapa cu numarul 24 din Lugue 1. Marseille vs Paris SG va fi o partida ce este mult asteptata de suporterii de pe Stade Velodrome.

Cel mai probabil Marseille va incerca sa opereasca seria pozitiva a parizienilor, la fel cum au incercat si alte echipe pana acum, insa fara reusita. Marseille are un sezon destul de slab si este momentan pe locul 10 in Ligue 1 cu 31 de puncte. Am spus si mai repetam, in acest sezon, cu exceptia liderului, restul echipelor intre locurile 2 si 12 sunt prinse intr-un ecart de 9 puncte. In alta ordine de idei, este un sezon strans si orice victorie a unei echipe din acest interval le poate aduce o urcare in clasament de cateva locuri. La o eventuala victorie in fata liderului, Marseille poate ajunge pana pe locul 6, care este actualmente ocupat de Rennes.

Paris SG este in verva mare in acest sezon. Dupa ce etapa precedenta a trecut cu scorul de 2-0 de St Etienne si a beneficiat si de infrangerea celor de la Monaco, are o diferenta de 24 de puncte fata de locul 2, ceea ce este cel mai probabil o diferenta istorica pentru Ligue 1. Dupa cum se stie, oficialii clubului parizian au declarat ca vor sa castige cat mai multe trofee in acest sezon si sa atinga cat mai multe performante notabile.

Confruntarea cu Marseille ar trebuii sa fie una normala pentru nivelul lor, dar nu cu subestimarea adversarei. Chair daca au invins la ultimele doua deplasari la Marseille, tot acestia conduc statistica in meciurile directe de la ei de acasa.

Marseille vs Paris SG ambele marcheaza @ 1.90 ( Sportingbet )