Manchester City vs Everton 15.10.2016

Sambata ora 17:00 este un moment minunat pentru a vedea o partida fotbal din Premer League marca Manchester City vs Everton. La o scurta trecere in revista ne putem gandii ca va fi o partida pe muchie de cutit si este posibil s-o vedem intre Manchester City vs Everton deoarece ambele echipe sunt decimate de accidentari.

Manchester City este neinvinsa din 9 aprilie anul curent, pe teren propriu, iar de cand il are pe Pep Guardiola pe postul de antrenor principal pare sa straluceasca si mai mult. Acum se confrunta cu numai putin de 5 jucatori accidentati, dar 3 dintre acestia au sanse sa poata evolua in partida din aceasta sambata. Cu Everton, cetatenii nu au mai pierdut din 2010 si intentioneaza sa pastreze aceasta serie. Guardiola a spus ca isi doreste sa ia titlul de campioana a Angliei in acest sezon si nu are loc de esecuri. A mai spus ca deja a uitat de intfangerea din etapa precedenta cand a fost in vizita la o alta echipa londoneza, Tottenham, echipa ce este recunoscuta pentru jucoul impresionant de pe teren propriu indiferent de adversar.

Everton o alta echipa competitiva din Anglia va merge in aceasta etapa in vizita la Manchester City si spera sa rupa seria negativa cu care se confrunta din 2010.  Everton este pe locul 6 in prezent si pana la finalul sezonului are in plan sa ramana pe un loc ce aduce o calificare in cupele europene avand in vedere ca in acest sezon nu participa ca urmare a clasarii modeste la finele sezonului precedent de Premier League.

Manchester City vs Everton ambele marcheaza @ 1.70