Malmo vs PSG 25.11.2015

Malmo vs PSG se anuta a fi o partida interesanta de urmarit. Malmo vs PSG este una dintre ultimele sanse pe care suedezii le au de a mai spera sa termine grupa pe locul 3, loc care ar garanta prezenta in primavara europeana, insa in Europa League. Pana acum Malmo are doar 3 puncte acumulate, la fel ca ocupanta locul 3 din gurpa, insa meciurile directe fac diferenta. Pentru suedezi ar fi ideal ca Shakhtar sa nu mai obtina puncte pana la finalul grupelor, iar ei sa reuseasca cel putin un rezultat de egalitate din cele doua partide care au mai ramas de disputat.

Totusi suedezii pot avea un handicap la aceasta partida. Handicapul se traduce prin lipsa partidelor de campionat care s-a terminat acum o luna. De atunci si pana la partida Malmo vs PSG, suedezii au mai jucat tot in Champions League in fata celor de la Shakhtar pe terenul acestora, unde au fost invinsi cu scorul de 4-0 si finala cupei din Suedia, pe care au castigat-o usor in fata unei echipe dintr-o divizie inferioara. La nivelul la care se joaca in Champions League, nu cred ca sunt suficiente cele doua partide, totusi suedezii au un joc bun pe teren propriu.

PSG pare sa fie in forma in ultimele saptamani si nu credem ca se vor incurca in Suedia, dar nici partida nu o vor trata cu lejeritate.

Cel mai corect la acest meci este un pariu pe goluri.

Malmo vs PSG peste 3.5 goluri @ 2.60