Malmo vs Celtic 25.08.2015

Malmo vs Celtic este cea mai asteptata partida din returul pentru calificarea in grupele Champions League. Pentru inceput sa ne amintim de partida tur care a fost una extrem de disputata, inscriidu-se numai putin de 5 goluri. Dupa cum bine stiti Celtic este o echipa greu de invins pe teren propriu, iar ca dovada avem primele 45 de minute ale partidei tur unde au dominat echipa suedeza si au marcat doua goluri, Malmo s-a deplasat in Scotia cu doua absente majore din primul 11. Cu toate acestea in al 5-lea minut de prelungire a reusit sa marcheze golul cu numarul 2 si implicit sa-si creasca sansele la calficare. Practic din  partida Malmo vs Celtic, gazdele trebuie sa invinga la orice scor dar nu mai mare de 2-1 pentru a nu intra in prelungiri sau chiar pierde daca inving si primesc 3 goluri.

In ultimele editii de cupe europene Malmo a reusit sa-si faca un remune in partidele pe teren propriu, doar Atl. Madrid si Juventus fiind singurele echipe care au castigat in Suedia. Malmo ar trebui sa speculeze greselile frecvente pe care fundasii celor de la Celtic le-au facut in partida tur. Practic Celtic a fost critica dur dupa partida tur avand in vedere ca partida respectiva a fost a 3 partida la rand in care scotienii au incasat cel putin un gol de la echipa adversa.

Suporterii celor de la Malmo sunt recunoscuti pentru atmosfera ostila pe care o creeaza echipelor adverse si asteptam sa-i vedem la lcuru si-n partida Malmo vs Celtic. Nu sunt putine partidele in care printre scuzele echipelor adverse la declaratiile de presa au fost legate de galeria extraodinara din Suedia care a pus presiune pe ei.

Malmo vs Celtic 1 @ 2.60