Lyon vs PSG 28.02.2016

Un duel de top inchide etapa cu numarul 28 din Ligue. Pe scurt este vorba de partida Lyon vs PSG care este foatre asteptata de fanii lionezi, ce-si doresc o victorie avand in vedere ca liderul mai are putin si este campioana si matematic.

Lyon in aceasta parte de final a sezonului este preocupata de ajungerea in locurile ce aduc prezenta in sezonul urmator de Champions League sau Europa League. Practic o victorie in partida Lyon vs PSG, ar putea aduce echipa gazda pe un loc chiar de Champions League, evident daca echipele mai sus clasate vor remiza sau pierde partidele din aceiasi etapa. In momentul de fata Lyon are 5 partide consecutive pe teren propriu fara infrangere si ar putea ramane asa daca obtine un rezultat pozitiv din partida cu PSG. Din istoricul recent al intalnirilor directe o gasim pe Lyon fara victorie in fata celor de la PSG din data de 13.04.2014, cand echipa vizitatoare era in faza de contructie.

PSG este un nume pe buzele a tot mai multor francezi. PSG este echipa momentului in Franta si prin prestatia din acest sezon de Ligue 1, practic scrie istorie pentru fotbalul frantuzesc, fiind prima echipa cu o asemenea diferenta de punte fata de prima urmaritoare din competitia interna. Daca PSG isi pastreaza ecartul din etapa urmatoare devine campioana si matematic. Pe intelesul pariorilor, PSG o poate lasa mai moale in  campionat sa se poata concentra pe competitiile intercluburi in care este angrenata.

Lyon vs PSG ambele marcheaza @ 1.80