Luis Enrique: Este stilul meu, nu-mi pasă dacă nu-ți place

Antrenorul principal al Barcelonei, Luis Enrique, a rămas convingător că echipa sa va fi înfrântă și va păstra titlul La Liga, după ce a văzut visurile înalte distorsionate. Ei au cedat un avans de nouă puncte față de al doilea au plasat Atlético Madrid după ce și-au pierdut ultimele trei meciuri și sunt acum deasupra lor doar datorită unui record superior cap-la-cap. Barça, a cărei apărare a Ligii Campionilor a fost încheiată de Atlético în sferturile de finală ale Ligii Campionilor săptămâna trecută, este, de asemenea, doar un punct în fața Real Madrid. Cu toate acestea, Luis Enrique a rămas pozitiv înainte de excursia la Deportivo La Coruña miercuri, după care vor avea doar patru jocuri rămase în cursa de titlu. “Sunt convins că vom câștiga liga, dacă nu aș fi eu nu aș fi așezat aici “, a spus el. “Îmi place adversitatea, așa sunt eu.Vreau să transform acest lucru în jur, să câștig mâine și să pun un spectacol. Vreau să încântez fanii care sunt în spatele nostru și nu pot explica această situație. Luis Enrique nu a dat nici un motiv pentru pierderea dramatică a formei, care a văzut partea lui de a merge din 39 de jocuri neînvins în toate concursurile pentru a pierde patru din ultimele cinci jocuri.

“Ne aflăm într-o direcție negativă, dar nu trebuie să exagerăm. Dacă se datorează psihologiei, atunci avem cel mai bun psiholog din jurul clubului “, a adăugat el.

” Suntem agățați de jucătorii noștri, de atitudinea lor și de calea de a concura. Am avut momente de genul asta înainte, știm cum să facem față presiunii.Dar jucam impotriva unor echipe care ne pot pedepsi cu putine sanse.

“Daca echipele cu cei mai buni jucatori au castigat intotdeauna, fotbalul ar fi plictisitor.”

fără să-și dea seama că a deranjat un reporter care la întrebat despre nivelurile de fitness ale echipei după ducerea de la Valencia de 2-1 de duminică. “” Nu am de ce să-mi cer scuze. Nu am arătat nimănui o lipsă de respect “, a spus el. “Jurnaliștii mi-au arătat de asemenea o lipsă de respect. Acesta este stilul meu, nu-mi pasă dacă nu vă place. “