Leverkusen vs Barcelona 09.12.2015

Leverkusen vs Barcelona

Leverkusen vs Barcelona este o partida care conteaza mai mult pentru gazde, decat pentru echipa vizitatoare. Leverkusen vs Barcelona este un meci din care gazdele au nevoie de cel putin un rezultat de egalitate pentru a mai spera la locul 3 in grupa si a-si asigura prezenta in primavara europeana in competitia Europa League.

Barcelona este deja calificata de pe prima pozitie din grupa insa Leverkusen poate rata calificarea daca BATE Borisov produce o surpirza la AS Roma. Daca Roma castiga acasa si Leverkusen pierde, atunci colosii italieni vor trece la nivelul urmator. Daca atat Leverkusen, cat si AS Roma castiga, Leverkusen trece mai departe la diferenta de golaveraj.

La Leverkusen, Robero Hilbert este din nou disponibil, iar Lars Bender nu va putea fi folosit, in timp ce la Barcelona pe lista de indisponibili se afla: Dani Alves, Mathieu si Roberto.

Avand in vedere ca Barcelona  este deja calificata, Luis Enrique va dori sa isi odihneasca la acest meci cativa dintre jucatorii din prima echipa.

In ciuda celor cativa jucatori indisponibili de la Barcelona, pentru Leverkusen va fi in continuare dificil sa invinga trio-ul catalanilor, care la ultimele meciuri a fost in forma excelenta.

Leverkusen se va arunca inca din primele minute pentru a face diferenta, dar s-ar multumii si cu un rezultat de egalitate pana la urma.

Leverkusen vs Barcelona X @ 4.10 ( Sportingbet