Leicester vs Southampton 03.04.2016

Ultima partida din acest final de saptamana din cel mai apreciat fotbal este cea dintre Leicester vs Southampton. Practic liderul din Premier League va inchide socotelile etapei cu numarul 32. Fanii acestora asteapta la inca o victorie si prin primsa rezultatelor o consolidare a pozitiei de lider.

Leicester se apropie cu pasi marunti de primul sa titlu de campioana a Angliei. Leicester trebuie sa nu faca pasi gresiti pentru ca sansele sunt mari sa piarda prima pozitie din clasament mai ales ca o parte din echipele urmaritoare care mai au sanse la titlu au si cate una sau doua partide restante care i-ar putea ajuta sa treaca in fruntea clasamentului Premier League. Leicester se bazeaza si pe serviciile lui Vardy care este golgeterul din Premier League si isi doreste sa obtina acest titlu, deci acesta va mai inscrie si probabil o va face si-n partida aceasta pentru a-si ajuta echipa sa ramana in fruntea clasamentului.

Southampton nu se teme de lider si vine cu ganduri mari la aceasta partida. Chair daca nu are partide restante Southampton este la doar 3 puncte distanta de zona euro din clasament si avand in vedere fotbalul spectaculos pe care l-a practicat pana acum in acest sezon, ar fi pacat sa nu ajunga cel putin in Europa League. Cu alte cuvinte vine cu gand de victorie la lider chair daca nu a mai castigat la Leicester din 2007.

Meciul va fi unul echilibrat si cel mai probabil vom vedea goluri de ambele parti.

Leicester vs Southampton ambele marcheaza @ 2.05 ( Sportingbet )