Lazio vs Juventus 04.12.2015

Lazio vs Juventus va da tonul in  etapa cu numarul 15 din  Serie A. Lazio vs Juventus este considerat un derby in Italia. Cele doua echipe au state vechi in Serie A si un palmares bogat in performante. In acest sezon cele doua echipe au o evolutie relativ buna, insa datorita competitiilor multiple in care sunt angrenate nu au ajuns la potential maxim in campionatul intern.

Juventus a avut un start slab de sezon in Serie A insa in ultimele 4 etape are 4 din 4 victorii, aspect ce a dus la clasarea bianconerilor pe locul 5 in clasament dupa primele 14 etape incheiate. Juventus a surprins in aceasta perioada si-n Champions League unde nu are nicio infrangere in grupa pe care o conduce cu 11 puncte. Chiar daca in vara Juventus a pierdut jucatori valorosi, antrenorul acestora Massmo Allegri cu noile achizitii a reusit in mai putin de jumatate de sezon sa aduca echipa la o forma si un stil de joc care sa compenseze lipsa jucatorilor plecati.

Lazio pare sa traverseze o perioada cu o forma precara. Lazio nu are nicio victorie in ultimele 5 etape de campionat. Mai mult din cele 5 partide are 4 infrangeri si un rezultat de egalitate. Lazio pare sa se fi axat mai mult pe partidele din Europa League in aceasta perioada unde conduce grupa din care face parte, iar cu cele 13 puncte acumulate in 5 partide din grupa are deja asigurata prezenta in primavara europeana. In confruntarile cu bianconerii nu stau prea bine in partidele pe teren propriu, ultima victiorie datand de din luna ianuare 2013 dintr-o partida de cupa.

Lazio vs Juventus ambele marcheaza @ 1.95 ( Bet365