Ladbrokes

ladbrokes siteAgenţia de pariuri Ladbrokes a fost înfiinţată în 1886 in Regatul Unit. Mulţumită acesteia Ladbrokes a devenit sinonima pariurilor online şi a jocurilor de noroc. Prima locaţie a companiei a fost în apropierea cartierului Strand, Londra, mai târziu sa mutat pe Hanover Square din aceeaşi oraş.

Primii clienţi ai companiei Landbrokes au fost membrii ai aristocraţiei britanice, deci persoane care aparţineau claselor sociale superioare. Este interesant de remarcat faptul că compania Ladbrokes o perioada de timp, începănd din 1919, a fost condusă de o doamnă cu numele de Helen Vernet.

La sfărşitul al doilel război mondial compania Ladbrokes a prezentat un bilanţ sumbru, cu o mare pierdere în numărul clienţilor precum şi în venituri. Datorită situaţiei financiare precare dupa cel de al doilea război mondial compania a fost achiziţionată la un preţ foarte foarte scăzut, 100000 de lire sterline, de către Cyril Stein.

 

Bonus Ladbrokes – 20 EUR pentru un nou jucător
felul bonusului bonus pt. primul depozit
mărimea bonusului în % 100%
valoare bonus maxim 20 EUR
adăugare bonus automat
condiţiile de primire a bonusului primul pariu pierdut
Ladbrokes – Bonus 20 EUR – înregistrează acum

 

Stein în prima perioadă a respins clienţii care nu proveneau din mediu aristocraţiei. Mai tărziu şi-a dat seama că această decizie are influenţă negativă asupra profitului, care ar putea avea ca final închiderea companiei Ladbrokes. A pornit o campanie de publicitate a carei ţintă erau oamenii simpli.  Cyril Stein este cel care a introdus în lumea pariurilor pariurile sportive legate de fotbal. Pe măsură ce a crescut profitul firmei Ladbrokes, au început să sponsorizeze cursele de cai din UK, sponsorizare care continuă şi în zilele noastre. În anul 1966 compania Ladbrokes a intrat pe bursa din UK, având o valoare de start de 1 milion de lire sterline.

În anul 1994 Ladbrokes a pornit o loterie pe teritoriul Regatului Unit care a ridicat valoarea companiei într-un singur an la valoarea de 2 miliarde de lire sterline. După anul 2000 compania sa lansat în finanţarea jocurilor de noroc online.

Momentan Ladbrokes are peste 16000 de angajaţi, dintre care 14000 în Marea Britanie. Compania este lider în cadrul pariurilor în UK, Irlanda, Belgia şi Spania.

Ladbrokes ofera posibilitate de pariuri pentru toate ligile de fotbal din întreaga lume. Se poate paria în stil 1×2, dar şi pentru scor final sau scor la jumătatea partidei. În oferta companie regăsiţi şansa dublă, număr goluri pare sau impare, momentul primului gol. Pariurile legate de fotbalul european sunt şi mai  diversificate. Pe lăngă posibilităţile expuse mai sus se oferă şi posibilitatea de a paria pentru numele jucătorului care marchiază primul gol, rezultatele la minutele 15., 30., 45., 60., 75. Se poate paria chiar şi pentru numărul total de goluri şi corneruri.

 

Ladbokes – modalităţi de plată
modalităţi de transfer taxă timpul de prelucrare încărcare minumă
betfair-skrill gratuit instant 5 UER
betfair-neteller gratuit instant 1o EUR
betfair-visa gratuit instant 5 EUR
betfair-banktransfer gratuit 2-3 zile lucrătoare 10 EUR

 

Ladbrokes oferă nenumărate posibilităţi de pariu pentru cursele de cai. Chiar şi mai mult! Ladbrokes oferă transmisia live a acestor curse de cai. Oferta pariurilor sportive de la Ladbrokes nu se opreşte aici, compania oferă posibilităţi de pariu la aproape orice eveniment sportiv, începănd de la fotbalul american pănă la darts.

Ladbrokes oferă şi o gama largă de poker, de la Texas Hold, Omaha Poker sau Five Card Draw. Jocurile Ladbrokes sunt foarte populare, deoarece fiecare jucător găseşte joc pentru portofelul lui. Pentru a putea juca poker online sau a participa la concursuri poker, este necesar să instalaţi un software special pe calculatorul Dvs. sau să intraţi în sala de jocuri online. Dacă doriţi puteţi să jucaţi instant chiar la opt mese deodată.

Aveţi posibilitatea de a fi membru în clubul Ladbrokes. Compania oferă membrilor trei nivele: aur, argint şi bronz. La cel mai înalt nivel sunt membrii VIP. Membrii clubului au posibilitatea de a colecta puncte poker după participarea la jocuri, pariuri şi plăţile primite. Atingerea nivelelor prezentate mai sus se face pe baza punctelor de poker primite lunile anterioare. Dacă ajungeţi la nivelul de argint, sau mai sus, punctele poker se pot transforma în bani.