Jämför spelbolag

Rita spel är populära bland nybörjare, erfarna spelare. Den ökade efterfrågan på sådana satsningar beror på stora koefficienter. Genom att korrekt förutsäga händelser, desto bättre blir en bra vinst.
Rita vadslagning
slingor

Satsning på oavgjort finns i början av raden vid ett idrottsevenemang (anges med bokstaven X). Innan du gör en sådan insats, välj lämpliga mästerskap. Vid låga totals är det hög sannolikhet för fredliga resultat. Som regel, under fotbollsmästerskapen i andra divisionerna har Premier-ligor ofta jämställdhet.

Innan prognoser görs, var uppmärksam på lagens motivation och styrka. När favoriterna tidigare spelat några matcher är det uppenbart att spelarna är svaga, det betyder en stor sannolikhet för jämlikhet av poäng. En liknande situation, när det på några dagar förväntas ett starkt lag spela ett mer allvarligt spel. Fotbollsspelare kommer att spara sin styrka, så de kommer att försöka spela en rutt.

Tänk på kontraktsmöten. Det finns tider när vänliga lag utbyte poäng. Bookmakare är ofta medvetna om sådana fall, som omedelbart märks av koefficienterna. Om vanligtvis X-spel erbjuds multiplikatorer mellan 3,0-4,0, är ​​det för matchfixeringsmultiplikatorer runt 2.0-2.4. Ett tydligt exempel: Sveriges och Danmarks spel vid Euro 2004. Då klubbarna behövde göra minst 1 poäng för att nå kvartfinalen. Därför bestämde de skandinaviska fotbollsspelen att minska matchens poäng till 2: 2 för att stödja varandra. Räkneförhållandet för detta spel var 1,9.
Taktiskt exempel

Det är bättre att göra vad som görs med “2 out of 5” -systemet – att tillgripa dubbla expresståg, blockera alla möjliga kombinationer (det kommer att bli 10 av dem). Vanligtvis bookmakers själva lägga ner möjliga alternativ, desto bättre krävs för att bestämma matcherna, summan av den totala insatsen. Låt oss ge ett exempel, spelaren bestämde sig för att fördela 100 euro för dubbla expresståg. Kombinationer av 10, för varje av dem blir priset 10 euro. För vadslagning tas 5 matcher i den ryska Premier League.

Se vidare: www.spelaisverige.com