Internacional vs Palmeiras 17.07.2016

Internacional vs Palmeiras este ultima partida din etapa cu numarul 15 din acest final de saptamana din campionatul brazilian, mai precis din Serie A. Confurntarea Internacional vs Palmeiras aduce fata in fata doua echipe din prima jumatate a clasamentului, ambele cu sete de victorie din aceasta intalnire.

Internacional se afla pe locul 9 in Brazilia Serie A si dupa cum se observa sufera rau la capitolulul victorii avand doar 6 in acest sezon. Partea delicata este ca in ultimele 5 partide disputate in campionat nu are nicio o victorie, singurul rezultat sa zicem pozitiv fiind o remiza acum 5 partide cand a remizat in deplasarea de la Coritiba. Asa cum spuneam in aceasta etapa cu numarul 15 va infrunta pe teren propriu liderul la zi, Palmeiras. Din istoricul confruntarilor deirecte reiese ca Internacional are un palmares pozitiv in duelul cu Palmeiras si cel mai probabil va incerca sa-l menitina, insa trebuie sa tinem cont si de faptul ca Palmeiras nu a mai invis aici din 2005.

Palmeiras este liderul din Brazilia Serie A dupa primele 14 etape, insa are un avans de doar un punct fata de Corinthians si doaua fata de Gremio, echipe ce ocupa locurile 2 si respectiv 3 pe prima scena a fotbalului brazilia. Pentru Palmeiras o mentinere pe prima pozitie a clasamentului inseama o victorie in deplasarea de la Internacional, o remiza fiind suficienta doar pentru jocul rezultatelor.

Internacional vs Palmeiras 2 DNB @ 2.25 ( Unibet )