Inter vs Verona 23.09.2015

Inter vs Verona se numara printre partidele din aceasta seara ce se vor desfasura in Serie A. Inter vs Verona va o partida foarte interesanta cel putin din punct de vedere statistic. Avem un Inter care nu a pierdut nicio partida in acest sezon de Serie A si o Verona care este de doua etape neinvinsa.

Cu toate ca Inter are cel mai bun start de sezon din ultimii ani, nu pare sa aiba o forta impresionanta in atac. Interisti au marcat doar 5 goluri in cele 4 partide disputate si au primit doar unul singur de la Carpi, o echipa nou promovata din Serie B. In partidele directe Inter are o statistica impresionanta in fata Veronei, numarand 7 victorii din ultimele 8 partide. Trebuie sa retinem totusi ca Verona nu a invins-o pe Inter din 1999 si pana in prezent.

Verona este una dintre cele 3 echipe din Serie A care nu a obtinut nicio victorie dupa primele 4 etape. In aceste conditii veronezii sunt in cautarea primei victorii in acest sezon. Partida cu Inter nu este o sansa buna de a obtine prima victorie, dar vor incerca sa obtina cel putin un rezultat pozitiv. Totusi o problema a Veronei ar putea fi absentele notabile din lot.

Lista jucatorilor care nu vor lua parte la partida Inter vs Verona:

Inter: Dodo si Murillo ( ambii sunt fundasi)

Verona:  Jankovic (mijlocas – suspendat), Rafael (portar de baza care este incert), Fares (atacant), Hallfredsson (mijlocas), Toni (atacant), Romulo (mijlocas), Ionita (mijlocas) ai Marquez (fundas) cu totii accidentati.

Echie probabile pentru partida Inter vs Verona:

Inter: Handanovic, Santon, Miranda, Medel, Telles, Guarin, Felipe Melo, Brozovic, Perisic, Ljajic, Icardi

Verona: Gollini, Pisano, Moras, Bianchetti, Souprayen, Sala, Viviani, Greco, Juanito Gomez, Pazzini, Siligardi

Inter vs Verona ambele marcheaza @ 2.00 ( Unibet