Heindl, Veleba și Procházková s-au calificat pentru Campionatul European de la Belgrad

Vítkovice douăzeci și opt de alergători în sólozávodě pe locul cinci în tabelele istorice cehe. În același timp, îmbunătățit în mod semnificativ vechi record de campionat Andrey Šuldesové, care în 1998 a câștigat titlul în timp 9:. 09.98

„De data aceasta nu m-am așteptat. Deci antrenorul a spus că ar putea fi un pic mai rapid, dar sunt fericit. Ultimele patru ture mai mult eu chiar nu-mi place „, citat de site-ul federatiei Ward Augustina Šulce, care vrea să dea Belgradului un patnáctistovce clar preferinta.

Punctul culminant al primei zile a fost termen final obstacole 60 de metri, în care Petr Svoboda El a îmbunătățit la 7,55 secunde și sa mutat până la locul nouă în acest an clasament mondial. Nu era mulțumit. „Am ieșit și începe acum punct de vedere tehnic a fost, de asemenea, o centrare bună.Simt că există o mulțime de rezerve „, a declarat detinatorul recordului ceh.

Heindl în a treia încercare de a urca norocul nevoie de 226 cm și datorită record personal pentru a îndepărta Jana Janků om mai în vârstă de 24 de ani pentru a se pregăti pentru premiera pe eveniment de top. „Titlul este cireasa de pe tort este o limită importantă. Am încercat tot sezonul. mi Beneficiat o schimbare de coaching și se dovedesc a-mi că am tren cu Jarda Baba „, a spus Heindl.

Un zece campion și să susțină supremația Baba după probleme de sănătate care nu sunt în formă optimă, dar a câștigat argintul pentru un sezon mare de 214 cm.

Veleba în finala de cel mai scurt sprint a lovit exact valoarea limită de 6,69 și-a apărat titlul. Procházková deja în curs de desfășurare bucurie record personal de 7,29 și de alegere pentru Belgrad Clara Seidlova adăugată.În final, Procházková a decis să lupte pentru ambele echipe și a repetat titlul de anul trecut. Chiar și ora finală de 7.32 o va muta la HME. Jurnalul de vot Jana Kárníková a câștigat titlul de la al unsprezecelea din ultima serie de 15.56 metri și a devenit al treilea loc al meselor istorice. Mai bine este doar cuierul Lucie Škrobáková (12) și titularul recordului Šárka Kašpárková, care a câștigat 15 medalii de aur în triplu salt și înălțime.