Granada CF vs Levante 21.04.2016

Granada CF vs Levante este prima partida din etapa cu numarul 34 din Primera Divsion si se anunta a fi pe muchie de cutit deoarece ambele echipe se afla in zona fierbinte a clasamentului. Granada CF vs Levante va stabilii printre altele daca una sau ambele echipe mai raman cu sanse de a se slava de la retrogradare, chiar daca echipa gazda se afla deasupra liniei rosii a clasamentului din Primera Division.

Granada CF are 5 etape consecutive fara victorie in momentul de fata. In plus in ultima etapa a fost invinsa in deplasare la una din echipele care se lupta pentru titlu, iar aceasta infragere pare sa nu fi cazut bine deloc pentru intreg lotul. Ultimele 5 partide mutuale cu Levante au fost doua castigate de ei si teri de adversara lor. Cu alte cuvinte in ultimele 5 partide dintre cele doua echipe nu avem inregistrat niciun rezultat de egalitate.

Levante a produs surpriza in etapa precedenta, invingand pe teren propriu pe Epanyol si astfel marindu-si sansele sa paraseasca zona locurilor retragradabile. Daca prin minune va invinge si-n aceasta partida deja se va situa cu un punct deasupra echipelor retrogradate. Nu stim daca se va intampla acest lucru insa schimbarea in jocul echipei pare sa fie una spre bine si rezultate pozitive.

Granada CF vs Levante X @ 3.60