Fotbal Portugalia – Boavista vs Sporting 04.12.14

Boavista vs Sporting este partida de debut a etapei cu numarul 12 din prima liga portugheza.

Echipa gazda e nou promovata in acest sezon, si cu toate ca anuntau o clasare in prima jumatate a tabelului ligii, se pare ca au un debut de sezon mai slab decat preconizau. Inaintea partidei Boavista vs Sporting, gazdele se situeaza pe un loc 13 cu doar 10 puncte acumulate in cele 11 partide disputate pana acum. Practiv Boavista se afla in apropierea zonei de retrogradare, avand doar cu doua puncte mai mult decat primul loc retrogradabil.

Boavista vs SportingBoavista joaca jalnic in deplasare, acestia inscriind doar un singur gol pana acum si primind 17. In schimb performanta de pe teren propriu nu este asa rea avand 3 victorii si doua infrangeri. Cele 3 victorii au fost impotriva celor de la Academica, Gil Vicente si Penafiel, echipe mai slabe decat ei. In ultima partida de campionat Boavista a jucat in deplasre la Maritimo, unde a incasat 4 goluri fara sa marcheze. La acea partida 3 jucatori au primit cartonase rosii, mai precis portarul Mika si fundasii Beckeles si Philipe Sampaio. In concluzie cei 3 nu vor juca in partida Boavista vs Sporting deoarece sunt suspendati. Alaturi de ei, puetm adauga pe Luís Neves (0/0 m) si Fary (1/0 f) care nu pot juca in partida Boavista vs Sporting.

Sporting joaca un fotbal spectaculos atat in Primera Liga, cat si in Champions League. Inaitea partidei Boavista vs Sporting, acestia au cu 8 puncte mai putui decat liderul Benfica si oarecu sunt fortati sa ia cele 3 puncte din aceasta partida pentru a ramane in cursa pentru titlu, sau eventual pentru clasarea pe podium, clasare ce le-ar asigura inca o prezenta in Champions League sezonul 2015-2016.

Sporting are 3 victorii consecutive in acest moment in toate competitiile si isi doresc sa continue aceasta serie pozitiva. In urmatoarele 5 zile vor mai juca o partida importanta in Champions League, impotriva celor de la Chelsea, partida de la care au nevoie doar de un singur punct pentru a se califica in faza urmatoare de dupa grupele Champions League.

In ciuda faptului ca meciul din Liga Campionilor este unul dificil, antrenorul celor de la Sporting a anuntat ca vor sa continue performanta inceputa cu 3 partide in urma. In alta ordine de idei Marco Silva a lasat sa se inteleaga ca vor merge la victorie in partida Boavista vs Sporting.

De la Sporting, pentru acesta partida, vor lipsii Jefferson si Heldom, din motive care nu se cunosc in prezent.

Fara niciun dubiu, Sporting este echipa mai buna, insa cota pentru victoria acestora nu ne incanta din punct de vedere al valorii.

Boavista are cu siguranta una dintre cele mai slabe aparari din Primera Liga si va juca aceasta partida fara 3 aparatori importanti, unul dintre ei fiind chiar portarul de baza.

La aceasta partida, ne asteptam sa vedem cel putin 3 goluri, iar ca pronostic pentru pariurile online, ne gandim la unul combinat pe victorie si numar de golrui.

Pariati online Boavista vs Sporting 2 & peste 2.5 goluri @ 1.83 (winmasters).