FC Steaua Bucuresti vs Osmanlispor 24.11.2016

Printre partidele de Europa League din aceasta etapa se numara si confruntarea FC Steaua Bucuresti vs Osmanlispor care este speciala pentru fanii ros-albastrii fiind si decisiva in acelasi timp pentru o eventuala calificare in primavara europeana. Daca nu aveti nimic improtant de facut va invitam ca maine seara sa urmariti cu incepere de la ora 20:00 meciul de fotbal dintre FC Steaua Bucuresti vs Osmanlispor.

FC Steaua Bucuresti mai este o echipa asa extraorinara cum era acum 5-6 sezoane cand trecea cu lejeritate de faza grupelor in aceasta competitie. Multi jucatori de valoare s-au transferat la cluburi mai bune cel putin ca urmare a diverselor schimbari ce au avut loc in conducerea clubului. Intre timp au fost necesar sa se gaseasca inlocuitori pentru jucatorii plecati, dar cei veniti, se pare ca nu mai dau dovada de acelasi profesionalism ca precedentii. Daca in competitiile interne FC Steaua Bucuresti mai face fata si reuseste sa ocupe pozitii fruntase la finele fiecauri sezon, la nivel european aproape ca este depasita complet de echipe pe care alta data reuseau sa le invinga. Acum ros-albastrii au nevoie de o victorie in aceasta partida si de un joc al rezultatelor in cealalta partida din grupa care sa le fie in avantaj.

Osmanlispor vine la Bucuresti pe National Arena pentru a demonstra ca nu degeaba in partida tur au invins sec cu scorul de 2-0 o echipa ros-albastra aproape inexisntenta in Turcia. Cel putin aceasta este declaratia antrenorului lor care spera sa ia cele 3 puncte puse pe masa la aceasta partida si-si asigure calificarea. El a mai declarat ca sunt constienti ca Steaua are nevoie de victorie pentru a mai spera la o calificare in primavara europeana, dar si ei la randul lor vor sa tremine cu calificarea pentru a se putea concetra pe partidele din campionat unde au nevoie de puncte stand foarte rau dupa 4 partide consecutive fara victorie in campioant si doar o singrua victorie in partida de din-naintea acesteia.

FC Steaua Bucuresti vs Osmanlispor amebele marcheaza @ 2.00