FC Krasnodar vs Borussia Dortmund 26.11.2015

FC Krasnodar vs Borussia Dortmund este una dintre multele partide de Europa League ce se vor desfasura joi. FC Krasnodar vs Borussia Dortmund va fi o partida extrem de interesant de urmarit mai ales ca echipa germana a pierdut in Bundeliga partida de dinaintea acesteia.

In afara de aceasta partida, mai este doar una singura pana la finalul partidelor din grupa, iar la cum se situeaza cele doua echipe in clasamentul grupei din care fac parte cele doua echipe, un rezultat de egalitate ar fi oarcum avantajos pentru ambele echipe intrucat astfel vor merge impreuna in faza urmatoare a acestei competitii. Un avantaj in fiecare grupa il are echipa clasata pe primul loc deoarece teoretic are o adversara mai usoara in faza urmatoare a Europa League. In orice caz cele doua echipe sunt cu un picior in faza urmatoare.

FC Krasnodar joaca bine in campionat, iar dupa cu declara antrenorul acestora Oleg Konov, cu un rezultat e egaliate sunt in faza 1/32 a acestei competitii europene. In schimb antrenorul de la Borussia Dortmund se declara nemultumit de jocul elevilor sai si le-a transmis la ultima conferinta de presa ca daca vor juca cum au jucat in ultima partida de Bundesliga, risca sa nu mai invinga pe nimeni in nicio competitie.

Echipe probabile pentru partida FC Krasnodar vs Borussia Dortmund

FC Krasnodar: Dykan, Granqvist, Kaleshin, Sigurdsson, Torbinski, Akhmedov, Laborde, Joaozinho, Kabore, Petrov, Ari

Borussia Dortmund: Burki; Ginter, Subotic, Hummels, Schmelzer; Gundogan, Weigl; Reus, Kagawa, Mkhitaryan; Aubameyang

FC Krasnodar vs Borussia Dortmund ambele marcheaza @ 1.55