Exorcționarea nordică a sindicatului de rugby din Bwin scade bazele talentelor

Există un motiv bun pentru această hiperactivitate. Jocul este din ce în ce mai global și răspândirea Evangheliei poate fi profitabilă. Toți cei negri nu se află în state pur pentru aerul proaspăt din Illinois, iar Argentina nu și-a desfășurat testul de campionat la rugby împotriva Australiei la Twickenham luna trecută, datorită scenei locale de tango-dans. Dincolo de stimulentele financiare, totuși, există beneficii suplimentare: o schimbare a scenei poate eradica stalența și Bwin mulțumirea și poate crea noi prietenii neașteptate. Eddie Jones avertizează George Ford că mutarea lui Toulon va sfârși cariera Angliei Mai mult

Cele 14 finale de la Barcelona au fost un caz în acest sens.A fost deplasată în Catalonia doar pentru că stadioanele franceze erau folosite pentru campionatul european de fotbal, dar prezența uluitoare și atmosfera vie îi făcuseră pe fiecare administrator Bwin continental să se ridice și să observe. Spania a jucat, de asemenea, în mod oficial la turneul Olimpic de șapte ani din Rio: ar putea exista o audiență iberică complet nouă care așteaptă să fie atrasă, chiar dacă ocazional, de obsesia lor cu mingi rotunde? nu pentru prima dată, la orizontul îngust al Uniunii de Fotbal a Rugbyi. Bumping în jucători de echipă engleză pe zborurile de ochi roșii într-un tabără de pregătire în Portugalia în dimineața zilei de luni a fost un șoc cultural, pur și simplu pentru că se întâmplă atât de rar.În afară de un scurt hoc în Marea Irlandei până la Dublin, în martie anul viitor, acesta este singurul moment în care majoritatea echipei de vârf a Angliei va trebui să se îmbarce cu un zbor în domeniul afacerilor internaționale până în iunie. Cu tot ceea ce organizează RFU în județele de origine, o licență de conducere Bwin valabilă și o carte Oyster sunt destul de mult singurele cerințe.

Încă o dată, toți cei patru internaționali vor avea loc în seria Old Mutual Wealth la Twickenham, în zilele de sâmbătă. Doar câteva sute de bile nevândute rămân așa, din punct de vedere financiar, programul se stivează foarte bine. Patru participări de peste 80.000 de persoane, în plus față de toate beneficiile legate de ospitalitatea corporativă și profiturile uriașe ale barelor, vor înălța în mod clar coffers-ul mai mult decât să luați un test ciudat de acasă pe șosea.Aceasta este o uniune care tocmai a înregistrat venituri de 407,1 milioane de lire sterline, cu profituri record Bwin pentru investiții de rugby de 102,3 milioane de lire sterline. Desigur, o mare parte din aceasta a fost o consecință a organizării Cupei Mondiale din 2015, dar RFU este mult mai bogată decât orice altă uniune. În cazul în care a fost mai puțin evident de succes, este creșterea profilului uniunii de rugby din nordul Angliei, o problemă recurentă care nu prea promovează codul de 15-a ca fiind un sport cu adevărat național.

poate fi ușor, și oarecum înșelătoare, să respingă liga engleză de rugby ca pe un joc jucat în doar câteva județe nordice. Dar cum rămâne cu cea mai recentă echipă de sindicaliști din Anglia? Înainte ca Josh Beaumont să fie invitat ca înlocuitor de prejudiciu, doar un membru al echipei de antrenament de 33 de trupe joacă în prezent pentru un club nordic.Mike Haley este cea mai răsplătită dintre comete, un rezident din nord care a capturat atenția lui Twickenham. Nici unul din Bwin celelalte 32 nu trăiesc la nord de Leicestershire. Înainte de ultima toamnă de cauciuc mort împotriva Uruguay, Anglia a găzduit un internațional complet în Manchester din 1897. Cu Ian Ritchie ca director executiv și un alt nord, Andy Cosslett, recent jurat în noul președinte RFU, este nu ca și cum ar exista o lipsă de apreciere în interiorul Twickenham că lumea nu se oprește la serviciile Watford Gap. Când Guardian a făcut anchete discrete săptămâna trecută, i sa spus că rămâne o dorință continuă de a juca echipe reprezentative la locurile de nord, dar, în mod crucial, nu la vârsta de 15 ani. Nu este suficient de bun. Unde ar fi fotbalul englez fără cluburi nordice puternice?Cât de insular ar arăta cricketul englez, dacă nu ar fi realizat un singur test sau o zi internațională la nord de râul Trent? Cum își propune uniunea de rugby engleză să entuziasmă tinerii și familiile lor din Lancashire, Yorkshire și Cumbria, dacă oferă liga un start în mare măsură neimpozat? Este o coincidență faptul că băieții din nord – Chris Ashton, Sam Burgess, David Strettle – par să se simtă din ce în ce mai confortabil cu ideea de a juca în străinătate decât să rămână în comunitatea engleză. Sau că cele două știulete nordice din Bwin nordul Angliei – Owen Farrell și George Ford – au gravitat spre unire, în mare parte pentru că tații lor au luat slujbe de coaching în sud?Tommy Taylor și Danny Care aduc numărul total de jucători născuți în nord, în prezent în Portugalia, la o jumătate de duzină. Sam Warburton: “Veți urmări Sky cu toți ceilalți pentru a vedea dacă sunteți în echipa Lions” Citește mai mult

< p> Poate este idealist să credem că jucând un meci de test împotriva Fiji – sau Australia ajungem la asta – în Leeds sau Manchester ar ajuta direct Anglia în câștigarea Cupei Mondiale 2023 și 2027. Poate profiturile RFU ar fi afectate. Poate că ar fi mai puțin convenabil pentru Eddie Jones să-și antreneze jucătorii de lângă litoralul din Blackpool sau Bridlington decât în ​​Brighton sau academia sportivă a lui Brown din Portugalia. Dar Noua Zeelandă se antrenează și se joacă la locurile din întreaga lor țară și nu le împiedică pe echipa națională – exact opusul.Lipirea de convenție și de a face ceea ce faceți mereu nu este o modalitate de a alerga sau de a dezvolta un sport, să nu mai vorbim de o parte cu adevărat națională. Anglia nu trebuie nici măcar să se îmbarce într-un avion Bwin pentru a localiza frontiere proaspete noi. Găsiți înfricoșător Tricoul britanic și irlandez Lions 2017 este dezvăluit în această săptămână, totuși o îmbrăcăminte must-have pentru toți jucătorii profesioniști din cele patru acasă sindicate. Nu fiecare bandă văzută în acest sezon se încadrează în acea categorie: mulți jucători vor aminti nostalgic despre zilele în care purtau banda de pantofi gri din Bath sau trupele de îngrijire a verzilor care în prezent erau însoțite de Leicester în călătoriile lor? Sau acele pantaloni scurți cu numele unui sponsor s-au strecurat pe fundalul jucătorilor?A fost un șuierat de marketing, dar kitul din Noua Zeelandă, mai deliberat de negru decât cel negru, cu șosete însoțitoare și cizme întunecate pentru a se potrivi, a fost cel puțin mai izbit de viziune și estetic atrăgător. Comparați și contrastează cu cel mai recent kit de schimbare albastră, care urmează să fie purtat de Anglia împotriva Fiji la două săptămâni, sâmbătă. Ambele sunt fabricate de Canterbury, dar numai unul va rezista testului timpului. Și altceva…Felicitări se datorează lui Zebre pentru realizarea primei sale victorii în șase încercări în sezonul trecut al Pro12 în Edinburgh. Nu este întotdeauna ușor de discernut Bwin puțurile de optimism în rugbyul provincial italian, iar rezultatele din Cupa Campionilor Europeni din acest an au fost sumbre până acum.Mult noroc, apoi, lui Conor O’Shea, noului antrenor național al Italiei, și asistentului său, Mike Catt, pregătindu-se să se confrunte cu Noua Zeelandă, Africa de Sud și Tonga în primele teste de acasă ale Azzurri. Dacă pacientul italian poate fi resuscitat pe ceasul său, va fi o realizare colosală demnă de recunoaștere la nivel mondial.

more: Bwin bonos para nuevos clientes