Euro 2016 – Serbia vs Albania 14.10.2014

Serbia vs Albania este una din partidele cu miza din runda a 3-a de calificarile pentru Euro 2016.

euro 2016Serbia a esuat in prima partida din grupa in fata Armeniei care a condus cu 1-0 majoritatea partidei, dar a reusit sa egaleze in minutul 89 si sa se bucure de punctul obtinut. Partida impotriva Albaniei este foarte importanta pentru Serbia. Dupa egalul cu Armenia suporterii sarbi sunt dezamagiti de nationala lor si ca atare pentru partida Serbia vs Albania, sarbii sunt sub presiune si mai mare. De aici tragem concluzia ca sunt obligati sa castige aceasta partida cu orice pret pentru a urca in clasamentul grupei. De asemenea antrenoryul sarbilor, Dick Advocaat a anuntat ca va face cateva schimbari in 11 de baza care sa-i garanteze succesul in partda Serbia vs Albania.

Albania a inceput bine aceasta campanie pentru calificarea la Euro 2016. Surprinzator in prima runda au invins Portugalia chiar la ea acasa, iar in runda secunda au remizat pe teren propriu cu Danemarca. Multi jucatori de la nationala Albaniei, joca in alte tari, o parte dintre acestia fiind chiar nationalizati. Managerul celor de la Albania, pe numele lui Giovanni De Biasi a declarat ca a facut imbunatati la partea defensiva a echipei si se bazeaza pe acest aspect in partida cu Serbia. De asemenea a mentionat ca este multumit si cu un rezultat de egalitate la aceasta partida.

Am analizat in linii mari cele doua echipe si va pot spune ca ma astept sa fie o partida cu putine goluri datorita defensivelor puternice pe care le au. Cu toate acesta optiunea noastra principala pentru partida Serbia vs Albania ramane victoria gazdelor. De ce victoria gazdelor, este simplu: Serbia joaca in fata propriilor suporteri si nu trebuie sa-i mai dezamageasca inca odata in aceasta campanie de calificare pentru Euro 2016.

Serbia vs Albania 1 @ 1.53

Serbia vs Albania X/1 @ 3.60 (pentru pariorii carora le place riscul)

Ambele optiuni de pariere le gasiti pentru pariere online.