Euro 2016 – Portugal vs Serbia 29.03.2015

Portugal vs Serbia este partida care va inchide sesiunea de la finalul acestei saptamani in care am avut parte de o calificari pentru Euro 2016. Cele doua echipe fac partide din Grupa I si ocupa pozitiile 2 si 4 din clasamentul grupei. Inca de la inceput va spunem ca Serbia se afla pe locul 4 ca urmare a unei decizii a feneratiei europene de fotbal care i-a penalizat cu 3 puncte.

Inaintea partidei Portugal vs Serbia, echipa oaspete cu toate ca are penalizarea de care am amintit, inca pastreaza sanse reale la calificare avand in vedere componenta gurpei. Practic daca Serbia termina grupa si pe locul 3, tot se mai poate califica in urma partidei de baraj, dar pana atunci sa revenim cu discutia la partida Portugal vs Serbia.

Portugalia pleaca cu prima sansa la victoria in aceasta parida, dar pe parcursul stagiilor de calificare a demonstrat ca nu este constanta avand in vedere valoarea lotului si pretentiile jucatorilor. Chair daca este posibil sa castige aceasta partida, noi nu vom miza pe victoria acestora cu toate ca au jucatori in lot care pot face diferenta si contribuii decisiv la victorie.

Despre Serbia nu putem spune mare lucru, dar observandu-le jocul ne-am dat seama ca in ciuda penalizarii, lupta pentru a se agata de calificare.

Echipe probabile pentru partida Portugal vs Serbia:

Portugal: Alves B., Beto (G), Bosingwa J., Danny, Gomes A., Gomes T., Moutinho J., Nani, Pepe, Ronaldo C., Tiago

Serbia:  Ivanovic B., Jojic M., Maksimović N., Marković L., Matic N., Mitrovic A., Petrović R., Stojković V. (G), Tomović N., Tosić D., Tosić Z.

In opinia noastra partida Portugal vs Serbia va fi una foarte disputata si cu siguranta vom vedea multe goluri.

Portugal vs Serbia peste 2.5 goluri @ 2.30 ( Bet365 )

source: http://www.betsuomi.com